Herhangi bir 60Hz laptopa 120Hz panel takarsak PC artık 120Hz bir PC olmuş olur mu yoksa PC 60Hz'e göre üretildiği için ekran çalışmaz mı?
peki ekranı değiştirirsek?Ekran kartı ve monitör ve ayriyeten laptopun görüntü portu desteklese evet.
Peki ekranı değiştirirsek?
Asus FA506II-BQ150 hocam. Ama maksadım ekranı komple değiştirmek. Ekstra monitör vs. değil. Direk olarak laptop ekranı değişiminden bahsediyorum. Tam anlatamamışım sanırım kusura bakma hocamNasıl yani monitörmü baglasak diyorsunuz ve bir ricam olacak laptopunuz nedir modeli markası.
Asus FA506II-BQ150 hocam. Ama maksadım ekranı komple değiştirmek. Ekstra monitör vs. değil. Direk olarak laptop ekranı değişiminden bahsediyorum. Tam anlatamamışım sanırım kusura bakma hocam.
Asus FA506II-BQ150 hocam. Ama maksadım ekranı komple değiştirmek. Ekstra monitör vs. değil. Direk olarak laptop ekranı değişiminden bahsediyorum. Tam anlatamamışım sanırım kusura bakma hocam.
Uygun soketli panel bulman ve Igpu'nun bunu desteklemesi gerekir.
İGPU nedir hocam?Uygun soketli panel bulman ve iGPU'nun bunu desteklemesi gerekir.
İşlemcinin içinde bulunan, oyun vb oynamıyorken ekrana görüntü vermeyi sağlayan grafik işlem birimi. Örnek: Intel'in HD Graphics xxx serileri.İGPU nedir hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.