60Hz ile 100FPS arasındaki fark algılanır mı?

60 FPS ile 75 FPS bile çok bariz belli olur.
Konu sahibi arkadaş 60 FPS monitörde 60-100 FPS farkı olur mu? Diye sormak istemiş. Ben böyle anladım. Gene de fark oluyor hocam.

Farkı gayet rahat algılarsınız, sadece o 60Hz'lik monitörde 100FPS kırılarak parça parça yansıyacağı için biraz rahatsız olabilirsiniz.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 60Hz kullanıcısıyım siz hissedilmez deseydiniz 120Hz'e geçerdim, sağolun var olun.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 60Hz kullanıcısıyım siz hissedilmez deseydiniz 120Hz'e geçerdim, sağ olun var olun.

Hocam geçebiliyorsanız direk 120Hz geçin, aralarında çok fark var. Masaüstündeki imleç hareketinden bile hissedildiğini söyleyebilirim.

Yüksek FPS her zaman daha iyidir. "60 HZ olunca 60 FPS sınırlayın, daha üstünü göremezsiniz!" cümleleri biraz yanılgıya düşürüyor. 60 HZ olunca 60 FPS üstünü göremeyebilirsiniz. Ancak kareler daha güncel olur. Akıcılığı hissedersiniz.

Mesajı düzenliyorum. Konu başlığı mı yanlış? 60 HZ ile 100 HZ farkı mı soruluyor, yoksa FPS farkı mı? Ya da 60 HZ'de 100 FPS kullanmak mı?

60Hz'de 100Fps kullanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…