60Hz ile 100FPS arasındaki fark algılanır mı?

Farkı gayet rahat algılarsınız, sadece o 60Hz'lik monitörde 100FPS kırılarak parça parça yansıyacağı için biraz rahatsız olabilirsiniz.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 60Hz kullanıcısıyım siz hissedilmez deseydiniz 120Hz'e geçerdim, sağ olun var olun.

Hocam geçebiliyorsanız direk 120Hz geçin, aralarında çok fark var. Masaüstündeki imleç hareketinden bile hissedildiğini söyleyebilirim.

Yüksek FPS her zaman daha iyidir. "60 HZ olunca 60 FPS sınırlayın, daha üstünü göremezsiniz!" cümleleri biraz yanılgıya düşürüyor. 60 HZ olunca 60 FPS üstünü göremeyebilirsiniz. Ancak kareler daha güncel olur. Akıcılığı hissedersiniz.

Mesajı düzenliyorum. Konu başlığı mı yanlış? 60 HZ ile 100 HZ farkı mı soruluyor, yoksa FPS farkı mı? Ya da 60 HZ'de 100 FPS kullanmak mı?

Yüksek FPS her zaman daha iyidir. "60 HZ olunca 60 FPS sınırlayın, daha üstünü göremezsiniz!" cümleleri biraz yanılgıya düşürüyor. 60 HZ olunca 60 FPS üstünü göremeyebilirsiniz. Ancak kareler daha güncel olur. Akıcılığı hissedersiniz.

Mesajı düzenliyorum. Konu başlığı mı yanlış? 60 HZ ile 100 HZ farkı mı soruluyor, yoksa FPS farkı mı? Ya da 60 HZ'de 100 FPS kullanmak mı?
60Hz'de 100Fps kullanmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı