60Hz ile 144Hz arasinda hiçbir fark göremedim

Footslocker

Hectopat
27 inc FHD 1 ms ve 144hz VA Panel bir Dell Monitör aldim ve daha önce 27 Inc 1ms FHD 60hz bir TN Panel kullaniyordum.

Alma sebebim forumda Arkadaslarin 60hz ile 144hz arasinda dünyalar kadar fark oldugunu ve mutlaka 144hz alinmasi gerektigini yazmalariydi.

Ben sadece Fortnite oynayan bir oyuncu olarak 144hz farkini hic bir sekilde görmedim ve oyun icinde bir faydasini gözlemlemedim.

Genel olarak oyunda ortalama 120 FPS gibi bir deger aliyorum.

Bu durumda gözlerimde bir sorun mu var yada Monitörde mi bir sorun var? Fortnite 144hz in avantajlarini yasatacak bir oyun degil mi ?

Oyunda 144 hz üstü alırsanız 144 hz’in farkı olur diye biliyorum, bende 144 hz monitör kullanıyorum 144 fpsin altına düşünce kasıyor, 60 hz gibi gösteriyor.

Hocam muhakkak vardır fakat profesyonel oynayacaksan daha etkili. CSGO'da 60hz ile global oldum fakat faceit gibi yerlerde 60hz çok düşürür. Sen adamı görmezsin adam seni görür öldürür.

Youtubeda videoları var gerçekten çok acayip fark var 144 hz kullandıktan sonra başka bir bilgisayarda 60 hz monitör kullanınca sanki gözleriniz acıyor, çok kasıyor gibi oluyor.

Arkadaslar hic bir fark yada oyun icinde avantaj görmedim yoksa bu 144hz olayi bir pazarlama Stratejisi mi yada sehir efsanesi mi?
Monitörü ilk defa kullanıyorsan ayarlarını yapmamış olma ihtimalin?
Evet ilk defa 144Hz bir Monitör kullaniyorum.Nvidia Kartimin ayarlarini 144hz olarak ayarladim fakat bunun haricinde hangi ayarlari yapmami tavsiye edersiniz ?

Dostlar ya bende bir sorun var yada Fo

Evet ilk defa 144Hz bir Monitör kullaniyorum.Nvidia Kartimin ayarlarini 144hz olarak ayarladim fakat bunun haricinde hangi ayarlari yapmami tavsiye edersiniz ?

Görüntü ayarlarından monitörü 144 HZ'e çekmelisin Windows'tan. Sorun kesinlikle şu an 144 HZ olarak ayarlanmamış olmamasındandır bence. Yoksa 60 ila 144 HZ farkını kör olsa görür, yanlış anlama sözüm meclisten dışarı. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı