60Hz Laptopa 240Hz monitör bağlamak

Bu monitörü zaten yüksek grafikli oyunlar için değil de yüksek FPS aldığım LoL, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda kullanmak için almayı düşünüyorum. Örneğin genelde CS:GO oynuyorum ve ortalama 250 FPS gibi bir değer alıyorum. Sanırım bu CS:GO'da 240Hz monitörden tam verim alabilmem için yeterli.

Anladım ama dediğim gibi 144Hz ile 240Hz arasında 60 ile 144Hz kadar fark yok bence 144Hz almanız daha mantıklı bence ama dediğinizde mantıklı yani hani oynadığın oyunlara bakacak olursak maksimum performans için yapılabilecek bir şey.

HDMI'ile bağlayabilirsiniz sorun olmaz laptop ekranı 60 Hz ekran kartları ile alakası yok.

Bağlayabilirim ancak monitörde 240Hz alamam diye biliyorum.
USB-C var laptopunda, onu DisplayPort niyetine kullanabiliyorsun. Paugge markasının güzel bir kablosu vardı o iş için.

Öyle bir kablo buldum ama 60Hz yazıyor üründe acaba harici monitörümde 240Hz alabilecek miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı