60Hz monitörden VGA ile kaç Hz alınabilir?

Bütçe
4000-5000

ogzefeclskn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar selamlar herkese, masaüstü bilgisayarım var ve monitörüm 60Hz. Monitörümü yenileme kararı aldım ve aşağıda linkini bıraktığım monitörü beğendim, ( daha iyisi varsa belirtiniz)

Onu alacağım amma ve lakin, kasamdan monitöre VGA ile bağlanırsam kaç Hz alabilirim? 85 vs. diyen olmuş bu işlerden hiç anlayan biri değilim... Cahilliğime verin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Samsung Odyssey G3 24â 165 Hz Full Hd Ãerçevesiz Oyun Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa derken ekran kartında HDMI portu yok mu?

Var hocam 1 adet, HDMI ile de görüntü alabilirim. Ben sadece şunu merak ediyorum. Attığım monitörü alsam veya önerdiğiniz, şu anlık geçici olarak kötü bir sistemde kullanacağım 2 GB ekran kartı var. Problem olur mu? Yani Tüm özelliklerini kullanabilir miyim monitörün?

Var hocam 1 adet, HDMI ile de görüntü alabilirim. Ben sadece şunu merak ediyorum. Attığım monitörü alsam veya önerdiğiniz, şu anlık geçici olarak kötü bir sistemde kullanacağım 2 GB ekran kartı var. Problem olur mu? Yani Tüm özelliklerini kullanabilir miyim monitörün?
2GB ekran kartı ile 180FPS hiçbir oyunda alamayacağınız için sıkıntı yaratmaz muhtemelen. Ama bir modelini yazar mısınız?

Nvidia Gt 710 , geçici kardeşimin bilgisayar kasasını aldım benim kasam serviste. Onda da 1060 ti 6gb ekran kartı var.

Peki linkini koyduğum monitör yerine, Lenovo legion Y27 alsam nasıl olur? Karşılaştırmalarda Y27 daha iyi.

Konunun kilitlensin lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı