60Hz'de 60FPS ile kasma hissi

khalilov

Decapat
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayar eksidi ve sadece şu an sadece CS oynuyorum. Sorun şu ki 4x3 res oynuyorum ve monitörüm bu çözünürlükte 75 Hz destekliyor ama nedendir bilmiyorum 75 üstü 75-80-85 bu FPS değerlerini almama rağmen oyun kasıyor sanki. Ekranı 4x3 yapıp bir de 60 Hz ayarlayıp denedım. Durum daha vahım 60 FPS almama rağmen kasıyor. Sorum şu ki PC'de bir optimizasyon sorunu olabilir mi yoksa eski diye normal mi?
Not. 800x600 ayarlarda 85-200 FPS alıyorum 1024X720 60-140 gibi. Eski haritalarda daha yüksek.
CPU i3-2130.
GPU GeForce630.
2013'te aldım.

MSI Afterburner kurarken aynı zamanda RivaTuner Statics Server tikini işaretleyip kurun. Ayarlardan izleme kısmına gelin ve gereken şeylerin tikini işaretleyin ve sonra tek tek "OSD'de Göster"e basın. En alttan %1 ve %0.1 FPS seçeneklerini de yapın bu şekilde. Ondan sonra ayarlar kısmından Benchmark'a gelin ve oradan "Begin recording" ve "End recording" için tuş atayın. Begin recording için atadığınız tuşa basın ve bu şekilde %1, %0.1 FPS değerlerini görebilirsiniz. Oyun içinde bu izleme ekranı gözükmezse dert etmeyin, CS:GO "Trusted Mode" ile açıldığından ekran üzerinde pek bir şey gözükmüyor artık. Ya "Trusted Mode"u kapatın ya da Afterburner'ın alt kısımlarına inerek bulun değerleri.

MSI Afterburner kurarken aynı zamanda RivaTuner Statics Server tikini işaretleyip kurun. Ayarlardan izleme kısmına gelin ve gereken şeylerin tikini işaretleyin ve sonra tek tek "OSD'de Göster"e basın. En alttan %1 ve %0.1 FPS seçeneklerini de yapın bu şekilde. Ondan sonra ayarlar kısmından Benchmark'a gelin ve oradan "Begin recording" ve "End recording" için tuş atayın. Begin recording için atadığınız tuşa basın ve bu şekilde %1, %0.1 FPS değerlerini görebilirsiniz. Oyun içinde bu izleme ekranı gözükmezse dert etmeyin, CS:GO "Trusted Mode" ile açıldığından ekran üzerinde pek bir şey gözükmüyor artık. Ya "Trusted Mode"u kapatın ya da Afterburner'ın alt kısımlarına inerek bulun değerleri.
26-07-2020, 11:11:48 csgo.exe benchmark completed, 1914 frames rendered in 16.453 s
Average framerate : 116.3 FPS
Minimum framerate : 65.8 FPS
Maximum framerate : 210.7 FPS
1% low framerate : 54.4 FPS
0.1% low framerate : 32.3 FPS

Hocam birkaç dakika boyunca olan değerleri atın. 16 saniye çok kısa denebilecek bir süre.

Bununla resmi eşleştırme gıremıyorum kendim açınca da bot falan ekleyınce daha çok kasıyor sunucu bulup atıcagım
Hocam birkaç dakika boyunca olan değerleri atın. 16 saniye çok kısa denebilecek bir süre.
26-07-2020, 11:29:49 csgo.exe benchmark completed, 25758 frames rendered in 255.813 s
Average framerate : 100.6 FPS
Minimum framerate : 55.4 FPS
Maximum framerate : 150.8 FPS
1% low framerate : 50.5 FPS
0.1% low framerate : 3.3 FPS

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı