60kg 1.77 boyuna göre gayet kiloludur ve güçlüdür değil mi? Bir de spor yapıyorsa ve fit vücutluysa bayağı güçlüdür değil mi? Yumrugu serttir ve gelen darbelerden canı pek yanmaz ve fazla savrulmaz ve omuz attığında uçurur değil mi? Sizce 60kg güçlü değil mi?(not: Kendim için sormuyorum)
60kg 1.77 boyuna göre gayet kiloludur ve güçlüdür değil mi? Bir de spor yapıyorsa ve fit vücutluysa bayağı güçlüdür değil mi? Yumrugu serttir ve gelen darbelerden canı pek yanmaz ve fazla savrulmaz ve omuz attığında uçurur değil mi? Sizce 60kg güçlü değil mi?(not: Kendim için sormuyorum)
Saçma olan bir tane konumu söyle inanacağım. Ve internete demin yazdım 1.77 biri için ideal kilo 72kg 68kg filan diyor ee 60kg de bu kiloya çok yakın zaten. 1.77 birinin 85kg olmasını filan düşünmüyorsunuz değil mi sporla bile şişko sayılır o kilo
Şimdi ben ustalık puanında 1.olmayı hedefledim ve başka hiçbir Hero'da oynamayacağım Full Yasuo ustalıgı kasacağım. Bunun için günde sabah 7 de kalkıyorum akşam 7'ye kadar sadece Yasuo oynayıp ustalık kasıyorum. - ama Yasuo çok fazla popüler Hero başkası aldımı hiçbir şey yapamıyorum ve PC kötü...
Boy ölçerken kafa yukarı kaldırılır değil mi? Mesela kafa kaldırıp 1.80 çıkıyorsak o gerçek boydur? Kafa kaldırmak kaç cm fark ediyor ki? Kafa kaldırmak boyu kaç cm uzatıyor? Kafa kaldırırken 1.80 çıksak o gerçek boy mu?
Şimdi ben ustalık puanında 1.olmayı hedefledim ve başka hiçbir Hero'da oynamayacağım Full Yasuo ustalıgı kasacağım. Bunun için günde sabah 7 de kalkıyorum akşam 7'ye kadar sadece Yasuo oynayıp ustalık kasıyorum. - ama Yasuo çok fazla popüler Hero başkası aldımı hiçbir şey yapamıyorum ve PC kötü...
Şimdi bir köpek size doğru koşuyor. 1.siz belki size saldırmaz diye durup görmezden gelip sakin sakin yürür müsünüz, 2.yoksa belki size saldırır diye kaçar mısınız? 3.yoksa yolunuza devam edip köpek hamle yapar diye tetikte olup saldırı için bekler misiniz? Ve bir köpek saldırırsa. Hemen koşup...