%60'lık blue switch klavye önerisi

Ilk defa sızden duydu manyetık swıtchlerın hemen bozuldugunu. Ayırca bir kere manyetık swıtch kullansanız bırdaha normal swıtchın yuzunde bakmazsınız.

Manyetik switch kullandim ve pismanim maalesef surekli bir agriza cikardi ve surekli switch degistirme durumunda kaldim ve kendim usendigim icin de yeni bir klavye aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@darkinbox
Markadan sponsorluğunuz var herhalde attığınız klavye Gamepower Saber'ın çakması gibi duruyor. Övmenin manası yok elinizde para olsa Logitech gibi markalar mı alırsınız yoksa Gamepower çakması Performax mı?

Hocam iyisin almak varken neden kötü marka klavye alalım? Sonra elimizde kalıyor.
Dostum 20 dakikadır sizden kötü olduğunun kanıtını istiyorum ve hiçbiriniz cevaplamıyorsunuz ve bu beyinle kötülemeye devam ediyorsunuz, sponsoru felan değilim markanın aldım kullandım iyi, arkadaşlarım da kullandı süper, sorun çıktı mı? Hayır, gerekildiği kadar övülen bir klavye mi? Evet, şikayet var gibi sitelerde aşırı sicili var mı? Hayır. Sonuç = Siz karar verin artık.

Hangı modelı kullandınız

Süreklı agrıza cıkardı😂
Iadeyi gerçekleştiremedim ve yaşadığım en kötü deneyimdi, almadan önce çok umudum vardı ancak maalesef yarı yolda bırakacak kadar kötü bir deneyim yaşattı, switchleri aşırı pahalı ve klas ve yeterince zengin bir insan bile almaz diye düşünüyorum.

Manyetik switch pişmanlıktır.

Şahsen %60 yerine alacaksanız %65 alın derim yön tuşları lazım bence.

Bence günde 5-6 saat MOBA FPS tarzı oyunlar oynanmıyorsa çok gereksiz manyetik switch.

Bu arada attıklarım linear switch, blue switch istiyormuşsunuz hot-swap olduğu için switch sipariş edebilirsiniz isterseniz. %75 olmasına tamamsanız şiddetle blue yerine brown switch öneririm.

Dostum manyetık swıtch FPS oyunlarındada acok ıse yarıyor peeklerde ve counter strafde movmentda vb ben FPS ıcın aldım zaten

Dostum 20 dakikadır sizden kötü olduğunun kanıtını istiyorum ve hiçbiriniz cevaplamıyorsunuz ve bu beyinle kötülemeye devam ediyorsunuz, sponsoru falan değilim markanın aldım kullandım iyi, arkadaşlarım da kullandı süper, sorun çıktı mı? Hayır, gerekildiği kadar övülen bir klavye mi? Evet, şikayet var gibi sitelerde aşırı sicili var mı? Hayır. Sonuç = Siz karar verin artık.

Karşına alt sanayi bir çikolata ve bilindik bir çikolata koysalar hangisini seçersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı