60'lık klavye önerisi

oNuTrHna

Centipat
Daha fazla  

Farklı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Farklı önerilerinizi bekliyorum.

Ikside alinmaz. Madlions kronik bir klavye. Fun 60 ise PCB, malzeme kalitesi ve PBT'si kötü. Ayriyeten yazim hissiyati olarak berbat. Attiklarimdan birisini al.

Son düzenleme:
Ikside alinmaz. Madlions kronik bir klavye. Fun 60 ise PCB, malzeme kalitesi ve PBT'si kötü. Ayriyete. yazim hissiyati olarak berbat. Attiklarimdan birisini al.

Fun 60 Ultra TMR’nin yabancı forum ve youtube’da inanılmaz derecede övüldüğünü gördüm. MCHOSE Ace 60 Pro’nun sözü çok az geçiyor, niye öyle anlamadım.

Fun 60 Ultra TMR’nin yabancı forum ve youtube’da inanılmaz derecede övüldüğünü gördüm. MCHOSE Ace 60 Pro’nun sözü çok az geçiyor, niye öyle anlamadım.

Fun 60 Ultra TMR hiz testinde Wooting'i bile gecen bir klavye. PCB olarak daha iyi. Ayriyeten TMR olmasi hem manyetik hemde mekanik switchlerle kullanilmasini sagliyor. Aluminyum kasa olmasida bir diger ekstrasi. Alinirmi tartisilir ama daha ustun bir klavye Ace 60'tan, normal yani.

Fun 60 Ultra TMR hiz testinde Wooting'i bile gecen bir klavye. PCB olarak daha iyi. Ayriyeten TMR olmasi hem manyetik hemde mekanik switchlerle kullanilmasini sagliyor. Aluminyum kasa olmasida bir diger ekstrasi. Alinirmi tartisilir ama daha ustun bir klavye Ace 60'tan, normal yani.

Şimdi baktım da fiyatı 5400’müş, ben de 3000 TL civarında diye hatırlıyordum :D Teşekkürler bilgi için.

Şimdi baktım da fiyatı 5400’müş, ben de 3000 TL civarında diye hatırlıyordum :D Teşekkürler bilgi için.

Düz ultra modeli 3000 bandinda. Onun aluminyum kasa olmasi haric hicbir avantaji yok. Fiyatina degen bir klavye degil. Jet 75 ve Ace 68 Air varken alinmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı