%60'lık klavye önerisi

dorelynn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ağırlıklı olarak Valorant, CS tarzı oyunları sıklıkla oynuyorum. Enter tuşu büyük, Türkçe harfleri bulunan ve boyut olarak %60'lık küçük klavye önerileriniz varsa yazabilir misiniz? Bütçe olarak aşırıya kaçılmadığı sürece sorun olmaz.

Not: Rapid Trigger ve kablosuz bağlantı olması önemli, buna göre yorum yapmanız ricadır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazmayı unutmuşum ama TKL formatında yani yan taraftaki numpad kısmı olmayan formattaki klavyelere de açığım fakat tabii ki de küçük bir klavye olması daha iyi.

Türkçe harfleri bulunan adamakıllı bir %60 klavye bulamazsın. Malum, Türkler ne yazık ki adamakıllı ekipman üretemiyor. Wraith'in klavyesi var. Ama onun da Türkçe harfleri bulunmuyor. Şanslısın ki ürettikleri Türkçe keycaps var.

Şu klavyeyi alıp Türkçe keycaps takabilirsin.

Royal Kludge R65 Türkçe karakter ve büyük enter isteklerinden fedakarlık yapabilirsen müthiş bir klavyedir ben R75 modelini kullanıyorum tavsiye ederim sesine hayran kalacaksınız. TKL istersen Ajazz AK820 Pro
Hocam güzel modeller söylemişsin teşekkürler fakat bunlar benim istediğim tarzda değil. Düzenli olarak fps oyunlarını çok sık oynadığım için bu yazdığım tarz (rapidtrigger) teknolojileri barındıran bir klavye benim tercihimdir.

Hocam güzel modeller söylemişsin teşekkürler fakat bunlar benim istediğim tarzda değil. Düzenli olarak fps oyunlarını çok sık oynadığım için bu yazdığım tarz (rapidtrigger) teknolojileri barındıran bir klavye benim tercihimdir.
Evet haklısın ben çok FPS oynamıyorum ama sesi çok hoşuma gidiyor o yüzden önerdim bir de bana bir klavyeye 5K para vermek biraz fazla sizin için bütçe önemli değilse alabilirsiniz tabii ki de arkadaşın önerdiği Wraith W75 klavyesi çok kalitelidir bu fiyat bandında rakipsiz.

Türkçe harfleri bulunan adamakıllı bir %60 klavye bulamazsın. Malum, Türkler ne yazık ki adamakıllı ekipman üretemiyor. Wraith'in klavyesi var. Ama onun da Türkçe harfleri bulunmuyor. Şanslısın ki ürettikleri Türkçe keycaps var.

Şu klavyeyi alıp Türkçe keycaps takabilirsin.

Hocam önerin için teşekkür ederim. Bu klavye çok güzel duruyor bunu yazdım listeme. Başka arkadaşların önerisi olursa onların önerilerine de hala açığım çok teşekkürler hocam.

Arkadaşlar SteelSeries Apex mini Wireless modelini seçtim. Güzel duruyor, isteyen olursa kullanımlarım sonrasında bir yorum yapabilirim istek olursa. Yorum atıp destekleyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam önerin için teşekkür ederim. Bu klavye çok güzel duruyor bunu yazdım listeme. Başka arkadaşların önerisi olursa onların önerilerine de hala açığım çok teşekkürler hocam.

Arkadaşlar SteelSeries Apex mini Wireless modelini seçtim. Güzel duruyor, isteyen olursa kullanımlarım sonrasında bir yorum yapabilirim istek olursa. Yorum atıp destekleyen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Dostum merhaba apex pro mini modelini bende almak istiyorum bir süredi araştırıyorum kablolu-kablosuz arasında kararsız durumdayım bilgi verebilir misin. Bugün denk geldiğim bir olay kablolu modeli 7.000tl bandında iken kablosuz modeli 4.000tl bandında bu fark neden olabilir ilanda bir hata mı oldu acaba ?

Dostum merhaba apex pro mini modelini bende almak istiyorum bir süredi araştırıyorum kablolu-kablosuz arasında kararsız durumdayım bilgi verebilir misin. Bugün denk geldiğim bir olay kablolu modeli 7.000tl bandında iken kablosuz modeli 4.000tl bandında bu fark neden olabilir ilanda bir hata mı oldu acaba ?
Hocam ben 4000₺ olan wireless modelini aldım. Şu anda anlık kullanıma başladım. Birkaç gün sonra tekrardan buraya mesaj bırakarak deneyimimi aktarmaya çalışacağım. Şu anlık konuşmak için fazla erken olduğunu düşünüyorum daha kullanalı 24 saat bile olmadı çünkü.

Genel İzlenim:

Arkadaşlar klavyeyi kullanalı 24 saati geçti. Klavye hakkındaki ilk 24 saatlik izlenimim gayet güzel. Bu benim ilk %60'lık klavyem olduğu için yazma kısımlarında ilk birkaç saat sıkıntı yaşadım fakat birazcık 10fastfingers oynadığınız zaman alışıyorsunuz yazım tarzına. Klavye basım hissiyatı olarak çok güzel ve yumuşak hissiyatlı. Birçok satın alan arkadaş gibi bende FN tuşuyla beraber (FN tuşu yerine SteelSeries logosu var) olan fonksiyonları kullanamamıştım (multimedya tuşları, yön okları vs.) Fakat çok kolay bir şekilde yazılım üzerinden Dongle'ını güncelleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Yazılım güncelleştirmesi yapmadan bu klavyeyi kullanamazsınız zaten. Yazılım güncelleştirmesini SteelSeries GG programı üzerinden (tüm SteelSeries ekipmanları için geçerlidir) kolaylıkla yapabilirsiniz, gayet temiz bir ara yüzü var hemen alışırsınız. Benim ilk 24 saatlik kullanımda klavyeye verdiğim puan 8/10. ilerleyen zamanlarda 1 haftalık kullanım sonucu deneyimimi de aktarmış olacağım.

Teknik Detaylar:
Klavyemizde yeni bir teknoloji olarak Rapid Trigger özelliği bulunmakta.

Rapid Trigger Nedir?
Her tuşun çalıştırma noktasının dinamik olarak sürekli olarak ayarlandığı bir özelliktir.
Kısaca açıklamak gerekirse bir tuşa ne kadar sert ve derin bastığını ayarlayabildiğiniz bir özellik. Yani bir tuşa isterseniz bir tüy kadar hafif basınca tetiklenmesini de sağlayabilirsiniz, sert basıp sonuna kadar gidene kadar tetiklenmesini de ayarlayabilirsiniz.

Rapid Trigger teknolojisini bulup ilk kullanan Wooting markasından bir klavyeniz yoksa SteelSeries Apex Pro Mini gayet güzel çalışıyor.

@nafiz268 sana istinaden birazcık detaylandırmaya çalıştım dostum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı