60Mbps internet hızı nasıldır?

Fotoğrafta görüldüğü gibi internet değerleri iyi mi? Bir de Türk Telekom kötü derler. Bu şirketle bugün son günüm. Yarın TurkNet'teyiz, malum fiyatlar yüzünden geçtik.
İdare eder. TurkNet'te yakında zam yapar, yeni normal 300-500 TL olacak fatura fiyatları için.

Burada aslında sorulması gereken soru, sizin için bu hız yeterli midir? Benim için yeterli.
İnternet fiyatları kazık.
Kazık fiyata bakır altyapı ile 50 Mbps hız almak yerine Avrupa gibi 20-30$ ödeyip üç haneli rakamları görsek keşke.

İnternet fiyatları kazık. Kazık fiyata bakır altyapı ile 50 Mbps hız almak yerine Avrupa gibi 20-30$ ödeyip üç haneli rakamları görsek keşke.
Öyle maalesef, çok düşük hızlı internetlere çok fazla ücret ödüyoruz. Avrupa tarafında 100 mbps internetlere çok cuzi miktarlar alınıyor.

Fotoğrafta görüldüğü gibi internet değerleri iyi mi? Bir de Türk Telekom kötü derler. Bu şirketle bugün son günüm. Yarın TurkNet'teyiz, malum fiyatlar yüzünden geçtik.

Eki Görüntüle 1958280

1695780259213.png

Boyle bakinca turklere 60 Mbit biraz fazla.

Aylık ortalaması 350 TL, 45 TL'de modem kirası toplam 395 TL'ye TT bağlattım. Randevu verildi geldiler sıfırdan kurdular her şeyi (FTTH) yani 50 Mbps için ONT, Kutu, kablo karmaşa saçmalığı ile uğraşmak + 45 TL modem kirası vermek komedi ama yapacak bir şey yok. Ayda 395 TL internet parası, benim elektrik ve su faturamdan fazla. Kiralar ve bu pahalılıkta böyle kazık internet fiyatlarına mecburuz çünkü bu düşük pingi ve stabiliteyi TT altyapısı ile başka firma veremiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı