Kaçıncı siradasin bir de 10. sınıfta nakil yaparken ortaokul değil 9. sınıf OBP ne bakıyorlar.
Sansinizi deneyin muhtemelen alirlar.
Girme ihtimaliniz var.
hayır 9. sınıf OBP puanına bakmazlar. Bildiğim kadarıyla LGS'ye girdiğiniz sene o okul kaç OBP ile alıyorsa, ortaokul puanınıza göre alıyorlar.Hocam teşekkür ederim bir aklıma takılan bir yer oldu yapay zekalar sadece ortaokula OBP ne bakarlar diyordu hocam siz 9. sınıf OBP ne bakılıyor dediniz.
Hocam 9. sınıf OBP'sine bakılmıyor değil mi?
Hayır 9. sınıf OBP puanına bakmazlar. Bildiğim kadarıyla LGS'ye girdiğiniz sene o okul kaç OBP ile alıyorsa, ortaokul puanınıza göre alıyorlar.
Hocam teşekkür ederim bir aklıma takılan bir yer oldu yapay zekalar sadece ortaokula OBP ne bakarlar diyordu hocam siz 9. sınıf OBP ne bakılıyor dediniz.
Hocam 9. sınıf OBP'sine bakılmıyor değil mi?
Hocam ben 12. sınıfta bile nakil yapmıştım müdür yardımcısına sordum. Aktif ortalamaya gore aliyoruz demisti. Arkadasim nakil yapmıştı. Arkadasimin ortalamasi benimkinden fazlaydı. Önüme geçmişti muhtemelen oyledir o sinifta da diye öyle dedim.
Edit: Simdi farklı olabilir kusura bakmayin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.