61 tuşlu klavye önerisi

Merhaba, kendime 61 tuşlu sarı Switch'li mekanik bir klavye almak istiyorum ve GamaKay MK61 ile SKYLOONG GK61S klavyelerini buldum. Acaba hangisini almalıyım veya farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Gamakay MK61 brown switch kullanıyorum, memnunum. Tacticle ve optik olduğu için ufak bir yay sesi çıkarıyor. İlk başlarda çok rahatsız ediyordu. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Çok kullandığım tuşlarda bir hayli azaldı yay sesi. Brown Switch almayacağınız için dediklerimin bir önemi yok. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

GamaKay MK61 brown Switch kullanıyorum, memnunum. Tacticle ve optik olduğu için ufak bir yay sesi çıkarıyor. İlk başlarda çok rahatsız ediyordu. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Çok kullandığım tuşlarda bir hayli azaldı yay sesi. Brown Switch almayacağınız için dediklerimin bir önemi yok. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Bana sessiz bir klavye lazım o yüzden sarı ya da kırmızı Switch'leri olması gerekiyor ama GamaKay MK61'i listeye ekledim eğer daha iyi bir öneri gelmezse onu alacağım.

Bana sessiz bir klavye lazım o yüzden sarı ya da kırmızı Switch'leri olması gerekiyor ama GamaKay MK61'i listeye ekledim eğer daha iyi bir öneri gelmezse onu alacağım.

Sanırım 400TL içinde MK61'den daha iyisi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı