6100TL yazılım mühendisliği için sistem toplama

Düzenledim tekrar bakabilirsiniz.

5800TL 3 monitör çıkışı güzel.
i5 hala kafamda sorun çünkü i5 yeticektir acaba daha sonra işlemciyi yükseltip gerektiğinde oyuna mı yönelsem gibi geldi bir fikir sadece.
RAM'lar 16 GB gayet yeticektir.
Samsumg SSD'i iyi belki kalan paramla 2. eklerım.

Bu gayet iyi B450M S2H biraz sıkıntı 4. nesilde sıkıntı çıkarabilir belki onu kalan para ile tomahawck bir anakarta yükseltip ileride daha uzun ömürlü bir kart olabilir. Kalan para ile de monitörler için bir ayak alınabilir rahat kullanım için.

Fikirler için sağ olun. Aklımda birkaç alternetif oluşturmuş oldum.

Son düzenleme:
5800TL 3 monitör çıkışı güzel.
i5 hala kafamda sorun çünkü i5 yeticektir acaba daha sonra işlemciyi yükseltip gerektiğinde oyuna mı yönelsem gibi geldi bir fikir sadece.
RAM'lar 16 GB gayet yeticektir.
Samsumg SSD'i iyi belki kalan paramla 2. eklerım.

Bu gayet iyi B450M S2H biraz sıkıntı 4. nesilde sıkıntı çıkarabilir belki onu kalan para ile tomahawck bir anakarta yükseltip ileride daha uzun ömürlü bir kart olabilir. Kalan para ile de monitörler için bir ayak alınabilir rahat kullanım için.

Fikirler için sağ olun. Aklımda birkaç alternetif oluşturmuş oldum.

Bence bu şekilde kullan ileride yükselteceğin zaman anakartı alırsın. B550 anakartların 3400G desteği tam yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı