62 bin TL laptop önerisi

Bütçe
62000
Cyborg serisi en düşük serileri MSI'ın ayrıca 45w ekran kartına sahipler. En az katana almaya çalış ama MSI almak zorunda değilsin. Söylediğin 2 model de çok iyi bence. Performans arıyor isen Asus olanı al ama yapay zeka olsun biraz performans az olsa da olur diyorsan Nitro'yu al. Fakat Asus resmi siteden olduğu için daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

MSI thin ve cyborg serisi 45w ekran kartıyla geliyor.

Acer Nitro 16S alınır. Alternatif olarak bütçe az daha çıkarsa bu alınabilir.

Bütçeyi aşabilirseniz bunu alın bende 5060'lı 24 GB RAM'li modeli var bende 80 derece üstünü görmüyor oyunlarda.

Bütçeyi aşabilirseniz bunu alın bende 5060'lı 24 GB RAM'li modeli var bende 80 derece üstünü görmüyor oyunlarda.
Casper ile ilgili pek iyi anılarım yok maalesef :D

Ayrıca Asus'un ekranı fhd+ iken Acer olanın qhd+ yani acer daha keskin görüntü verecektir.
EVwt zaten işlemci dışında acer daha iyi geldi bana da

Acer Nitro 16S alınır. Alternatif olarak bütçe az daha çıkarsa bu alınabilir.

Anakart yanması sorunundan korkum yoksa mükemmel pc

Ayrıca Asus'un ekranı fhd+ iken Acer olanın qhd+ yani acer daha keskin görüntü verecektir.
Galiba acer olandan yana olacak tercihim çünkü zaten pc den inanılmaz bir oyun performansı beklemiyorum açıkçası bu pc ailemin kullanımı için placak işte gerekince de kardeşime falan oyun açsın diye onun için bana da hem iyi bir ekrana sahip hem de dengeli bir ekran kartı ve işlemciye sahip hem de ince olması bakımından onu düşünüyorum

Galiba acer olandan yana olacak tercihim çünkü zaten pc den inanılmaz bir oyun performansı beklemiyorum açıkçası bu pc ailemin kullanımı için placak işte gerekince de kardeşime falan oyun açsın diye onun için bana da hem iyi bir ekrana sahip hem de dengeli bir ekran kartı ve işlemciye sahip hem de ince olması bakımından onu düşünüyorum yani uzun lafın kısası tam bir genel kullanım pc si olmalı :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı