44 gün özürsüz 18 günde özürlü, kalır mıyım?
6.sınıfta ne işin var da 62 devamsızlığın var kardeşim ? Oku oku.44 gün özürsüz 18 günde özürlü, kalır mıyım?
Eskiden olması lazım o yusuf tekin geldikten sonra kalma gelmişti sanırsam.Ortaokulda kalma yok diye biliyorum.
6.sınıfta ne işin var da 62 devamsızlığın var kardeşim? Oku oku.
Ortaokulda devamsızlığın çok yüksek veya notların belli bir seviyenin altında ise sınıf öğretmenin imza atıyor ona göre geçiyorsun. İmza atmazsa ya kalıyorsun ya da ŞÖK oluyor tam bilmiyorum. Hadi 18 gün özürlü bitirmişsin özürlü hakkını da, dostum 44 gün nedir babası anası ölene bile özürlü özürsüz toplamda 44 gün hak vermiyorlar.44 gün özürsüz 18 günde özürlü, kalır mıyım?
Kalma var.Ortaokulda kalma yok diye biliyorum.
Okulda kalıp aynı bilgileri tekrar görmek zorunda kalmak...İşine yaramayacak bilgileri öğrenmek yerine devamsızlık yapması daha mantıklı.
Zamanında 89 gün yapmıştımOrtaokulda devamsızlık veya notların belli bir seviyenin altında ise sınıf öğretmenin imza atıyor ona göre geçiyorsun. İmza atmazsa ya kalıyorsun ya da ŞÖK oluyor tam bilmiyorum. 44 gün nedir babası anası ölene 44 gün vermiyorlar.
Devamsızlık ve sınıfta kalma: Eğitim ve öğretim yılında özürsüz 20 gün devamsızlık yapanlar, Türkçe dersinden yıl sonu puanı 70,00'dan az olanlar ile herhangi bir dersten yıl sonu puanı 50,00'dan az olanöğrencilerin sınıf geçmesi veya sınıf tekrarına, ikinci dönemin son haftasında şube öğretmenler kurulunda karar verilir.
Kaç yılında ortaokul-liseyi okudun?Zamanında 89 gün yapmıştım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.