Casper Nirvana X500 bilgisayarınızı tüm Casper sistem özellikleri ile özelleştirin! Dilediğiniz özellikler ekleyerek Casper Nirvana X500 serisini yeniden yaratın! Dahası için tıklayın.
MSI Modern 14 B10MW-271XTR i5-10210U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Hocam ben Acer önermiyorum koca İstanbul'da 1 tane servisi var o da ta dağın başında bildiğin mermer sanayinin içinde hem de Nitro 5 vs. çok kronikleri var coil whine sesi ısınma sorunu vs. vs.
Hocam ben Acer önermiyorum koca İstanbul'da 1 tane servisi var o da ta dağın başında bildiğin mermer sanayinin içinde hem de Nitro 5 vs. çok kronikleri var coil whine sesi ısınma sorunu vs. vs.
Biliyorum yeni modeller öyle fakat müşteri memnuyiteinde kalitesiz markalar bile daha iyi net ve coil whine sesi yeni modeldede var 5 ayda benim çekmediğim sorun kalmadı heves meveste bırakmadı bu nalet alet
Lenovo İdepad öneririm. 330 (gtx1050) modelini kullandım taş gibi cihaz. Pek fazla ısınma problemide yaşamadım. Hevesinizi kırmayım ama bu cihazlarla pek oyun keyfi olmuyor. Çoğu cihazda bataryalar gömülü, bir süre sonra cihazın bataryası ölünce hesap makinasına dönüyor cihaz. Gaming laptoplarda durum daha farklı olabilir, kullananlar daha doğru yönlendireceklerdir.
Monster İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Monster İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Benim amacım fikir olsun diye, birçok ilan var çünkü. Bulunduğun şehirde muhakkak temiz ürün vardır. 6200 TL'ye grafik özellikli laptop bulmak zor, hele ki dolar bu seviyelere gelmişken.