Ama yine de iyi fiyattan alınmış normal yani.Parça parça toplama önermem pahalıya patlar. Bütçe söyleseydin hazır sistem önerisi yapardık.
İyidir. Ama az bir fark daha ödeyerek 7600 de alabilirsin. Dahili GPU mevcut. Olası bir arıza servis durumunda yararlı olur. İptal et 7600 al bence fiyat farkı bu kadar azken.
Yani başka parça almadiysa dediğin gibi daha iyi olur hazır sistem.Ama yine de iyi fiyattan alınmış normal yani.
Bir bütçe söylesin de hocam. Konu sahibi arkadaşa toplama şart gerekirse o zaman 7600 tercih etsin bence. Şimdi hemen iade edip 7600 almaya kapılmasın.
Hocam ekran kartını 2.el alacağımAma yine de iyi fiyattan alınmış normal yani.
Bir bütçe söylesin de hocam. Konu sahibi arkadaşa toplama şart gerekirse o zaman 7600 tercih etsin bence. Şimdi hemen iade edip 7600 almaya kapılmasın.
Kampanya olduğu için kaçırmak istemedim yoksa sonra alacaktımParça parça toplayacaksan çok araştırman lazım bazen çok çok uyguna parçalar satılıyor veya hazır sistemler var geçenlerde 3060 Ti sistemi 12.500e kaptılar vallahi sabret çok daha iyisini denk düşürürsün. Sıfıra o kadar para vermene gerek yok ikinci elde garantilileri satıyorlar.
Hocam varda benden uzakta hepsiParça parça toplayacaksan çok araştırman lazım bazen çok çok uyguna parçalar satılıyor veya hazır sistemler var geçenlerde 3060 Ti sistemi 12.500e kaptılar vallahi sabret çok daha iyisini denk düşürürsün. Sıfıra o kadar para vermene gerek yok ikinci elde garantilileri satıyorlar.
Kasa,fan,ssd ve hdd varYani başka parça almadiysa dediğin gibi daha iyi olur hazır sistem.
Performans farkı varmı sırf dahili you var diye performanstan düşmek istemiyorumAma yine de iyi fiyattan alınmış normal yani.
Aralarında performans farkı yok ama 7600 daha iyi olurdu yani.Hocam ekran kartını 2.el alacağım
Kafadan düşününce daha uygun geliyor gibi
Kampanya olduğu için kaçırmak istemedim yoksa sonra alacaktım
Hocam varda benden uzakta hepsi
Kasa,fan,ssd ve hdd var
Performans farkı varmı sırf dahili you var diye performanstan düşmek istemiyorum
Hocam şu an yeni iptal ettim ama bazı testlerde sanki gözle görülür fps farklari görmüştum bide hoca elime nakit geçtikçe almak hem bana daha uygun geldiğini düşünüyorum hemde daha zevkli oluyorAralarında performans farkı yok ama 7600 daha iyi olurdu yani.
Hocam şu an yeni iptal ettim ama bazı testlerde sanki gözle görülür FPS farklari görmüştum bir de hoca elime nakit geçtikçe almak hem bana daha uygun geldiğini düşünüyorum hem de daha zevkli oluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.