6200 TL'ye R5 7500F iyi mi?

yigicat

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
6200₺ yeni sipariş verdim iyi midir sizce?
Sistemi parça parça topluyorum o yüzden sıfır tercih ettim.

İyidir. Ama az bir fark daha ödeyerek 7600 de alabilirsin. Dahili GPU mevcut. Olası bir arıza servis durumunda yararlı olur. İptal et 7600 al bence fiyat farkı bu kadar azken.

Parça parça toplama önermem pahalıya patlar. Bütçe söyleseydin hazır sistem önerisi yapardık.
Ama yine de iyi fiyattan alınmış normal yani.

İyidir. Ama az bir fark daha ödeyerek 7600 de alabilirsin. Dahili GPU mevcut. Olası bir arıza servis durumunda yararlı olur. İptal et 7600 al bence fiyat farkı bu kadar azken.

Bir bütçe söylesin de hocam. Konu sahibi arkadaşa toplama şart gerekirse o zaman 7600 tercih etsin bence. Şimdi hemen iade edip 7600 almaya kapılmasın.

Parça parça toplayacaksan çok araştırman lazım bazen çok çok uyguna parçalar satılıyor veya hazır sistemler var geçenlerde 3060 Ti sistemi 12.500e kaptılar vallahi sabret çok daha iyisini denk düşürürsün. Sıfıra o kadar para vermene gerek yok ikinci elde garantilileri satıyorlar.

Bir bütçe söylesin de hocam. Konu sahibi arkadaşa toplama şart gerekirse o zaman 7600 tercih etsin bence. Şimdi hemen iade edip 7600 almaya kapılmasın.
Hocam ekran kartını 2.el alacağım
Kafadan düşününce daha uygun geliyor gibi

Parça parça toplayacaksan çok araştırman lazım bazen çok çok uyguna parçalar satılıyor veya hazır sistemler var geçenlerde 3060 Ti sistemi 12.500e kaptılar vallahi sabret çok daha iyisini denk düşürürsün. Sıfıra o kadar para vermene gerek yok ikinci elde garantilileri satıyorlar.
Kampanya olduğu için kaçırmak istemedim yoksa sonra alacaktım

Hocam varda benden uzakta hepsi

Yani başka parça almadiysa dediğin gibi daha iyi olur hazır sistem.
Kasa,fan,ssd ve hdd var

Performans farkı varmı sırf dahili you var diye performanstan düşmek istemiyorum

Hocam ekran kartını 2.el alacağım
Kafadan düşününce daha uygun geliyor gibi

Kampanya olduğu için kaçırmak istemedim yoksa sonra alacaktım

Hocam varda benden uzakta hepsi

Kasa,fan,ssd ve hdd var

Performans farkı varmı sırf dahili you var diye performanstan düşmek istemiyorum
Aralarında performans farkı yok ama 7600 daha iyi olurdu yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı