63 TYT neti nasıl?

ahmetlik

Centipat
Daha fazla  
22 Ekim'de bir TYT denemesi yaptım(ortalama zorlukta)63 net geldi sizce enseyi karartmaya gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netin kötü değil ve normal derece hedefi olmayan biri için(çalışsan bile!). Ben kendi okulumda tüm arkadaşlarım ilk 2 ay tyt netlerini arttırıp 70 nete felan çektiler. Bir dahaki aylarda da tyt çalışmamıza rağmen hepimizin tyt neti nereyedeyse aynıydı son 2 aya kadar. Yani anlayacağın 1-2 ay daha tyt çalışıp neyini 70-80 e çektikten sonra yoğun olarak AYT çalışmalısın.

Ilk denemen ise normal. Degilse berbat.
Yazın hiç ders çalışmadım ve şimdi haftada bir deneme ve biraz konuyla sürdürüyorum,yani ilk denemem

Netin kötü değil ve normal derece hedefi olmayan biri için(çalışsan bile!). Ben kendi okulumda tüm arkadaşlarım ilk 2 ay tyt netlerini arttırıp 70 nete felan çektiler. Bir dahaki aylarda da tyt çalışmamıza rağmen hepimizin tyt neti nereyedeyse aynıydı son 2 aya kadar. Yani anlayacağın 1-2 ay daha tyt çalışıp neyini 70-80 e çektikten sonra yoğun olarak AYT çalışmalısın.
Eşit ağırlıkçı olduğum için ayt de fen çözmeyeceğim ve açıkçası tyt de 90+ yapabilmek için şubata kadar çalışmayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı