6300 TL monitör dahil PC toplama

Bütçe
6300 Monitör dahil.

Mrs Senna

Hectopat
Biliyorum bu tarz konular var fakat 2019 ve 2018 yıllarında. Bu nedenle ben de aynı konuyu tekrar açmak istedim. Ne zamandır para topluyorum ve kendime toplama Ryzen 5'li bir sistem almak istiyorum. Fiyatı en fazla 5500 olsa daha iyi olur. Yoksa biraz daha beklemeliyim. İllaki SSD olmak zorunda değil ama 480 GB yeter derseniz olabilir. Ekran kartı olarak RX 5600 XT iyi diye biliyorum ama NVIDIA'nın ekran kartları da olabilir. Şimdilik 8 GB RAM olsa daha iyi olur. Elimdeki paranın azlığı nedeniyle ben sonra 16 GB yaparım zaten. Sizce parçalar nasıl olur? Bunları nereden ucuz ve güvenli şekilde temin edebilirim. İncehesap diye bir site var. Bu sitede her cuma 22:00'da bayağı indirim oluyor. Bu siteden parçaları tek tek alsam bir sıkıntı olur mu? (Biliyorum birkaç haftam gidecek ama sanki daha ucuz olur gibime geliyor.) Neyse ben diyeceğimi dedim. Umarım yardımcı olursunuz. <3 Parça parça önerecekseniz lütfen linkli şeklde verebilir misiniz?

Biliyorum bu tarz konular var fakat 2019 ve 2018 yıllarında. Bu nedenle ben de aynı konuyu tekrar açmak istedim. Ne zamandır para topluyorum ve kendime toplama Ryzen 5'li bir sistem almak istiyorum. Fiyatı en fazla 5500 olsa daha iyi olur. Yoksa biraz daha beklemeliyim. İllaki SSD olmak zorunda değil ama 480 GB yeter derseniz olabilir. Ekran kartı olarak RX 5600 XT iyi diye biliyorum ama NVIDIA'nın ekran kartları da olabilir. Şimdilik 8 GB RAM olsa daha iyi olur. Elimdeki paranın azlığı nedeniyle ben sonra 16 GB yaparım zaten. Sizce parçalar nasıl olur? Bunları nereden ucuz ve güvenli şekilde temin edebilirim. İncehesap diye bir site var. Bu sitede her cuma 22:00'da bayağı indirim oluyor. Bu siteden parçaları tek tek alsam bir sıkıntı olur mu? (Biliyorum birkaç haftam gidecek ama sanki daha ucuz olur gibime geliyor.) neyse ben diyeceğimi dedim. Umarım yardımcı olursunuz. <3 parça parça önerecekseniz lütfen linkli şeklde verebilir misiniz?

Gaming gecesinden düşerse şu ürünleri alın.
Samsung, Kingston ve WD gibi markalar düşerse alın Adata SU630 modelini almayın.
5600 XT alacaksanız Sapphire Pulse veya XFX thıc III modelini alın.
RAM olarak Neo Forza veya bildiğiniz diğer kaliteli firmaların RAM'lerini alın.
PSU olarak 600W 80+ veya 700W olmasına dikkat edin marka olarak Cooler Master, Corsair, High Power gibi markalar alın Game Power gibi markalardan uzak durun.
Kasa olarak önü mesh panel olup 4 veya 3 tane toplam fanı olan kaliteli markaların kasasını alın.
İşlemci olarak minimum 2600 ortalama 3300X bir üst kademede ise 2070S'e kadar yolu olan 3600 veya 3600X.

Sanırım GTX 1660 Super. Ryzen 5 2600.şimdilik 256 GB SSD veya 1 TB HDD. 8 GB RAM al ileride yükselt. 650 walt veya 550 walt 80+ bir PSU. MSI Mag Forge 101M al bence. Ama Gaming gecesinde güzel bir indirim görürsen arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı