6300 TL Sistem Tavsiyesi

şu an sitede alma aktif değil sanırım ama fiyatlar hangisinde daha iyidir itopya mı vatan mı?
Vatan'daki fiyatlar daha iyi gibi. Bence gidip stoğunun bulunduğu mağazadan alın. 500-600 TL kâr için 200 TL (En fazla) yolculuk masrafına değer bence.
 
Stok gözükmüyor. Daha önce böyle bir ürünü almak için mağazalarına gittim. Kutusu açıktı. İncelediğimde kullanılmış ve hasarlı olduğunu gördüm.
Her üründe aynı şey geçerli olacak diye bir kaide yok. Herkes vatanı kötülemeye çalışıyor. Halbuki fiyatları dışında o kadarda kötü değil. Her mağazada bu tarz bir sorunla karşılaşmanız mümkün. Muhtemelen o kutuya zarar verende bir müşteridir.
 
Hocam hem yanlış okuyorsun hem yanlış bilgi veriyorsun. Adamın bütçesi varken niye daha kötü bir kart alsın. Bu bütçeye RTX 2060 bile alınabilecekken niye RX 580 alsın?
 
Benim amacım kötülemek değil. Aynı satışı Teknobiyotik de yapıyor. Sadece Teknobiyotik ''Outlet'' sayfasında ürünlerin durumunu açıklama yazarak belirtilmiş şekilde satıyor. Vatan Bilgisayar da aslında outlet ürün satıyor. Bu yanlış değil. Sadece gidip gözünüzle görüp almanızda fayda var.
 
Ram düşük 300 tl daha ekleyin ve bir ram daha alın.
 
Ram düşük 300 tl daha ekleyin ve bir ram daha alın.
Kardeşim anlamıyor musun 8x2GB ram yazmışım oraya dikkatli baksanız keşke
Soğutucu önerisi rica etsem soğutucudan anlamıyorum da
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…