6300 TL'ye i5-10400F sistem nasıldır?

Pahalı maalesef. Ancak almışsın artık güle güle kullan. RAM'lere çok para vermişsin be dostum. Anakart zaten 2727'de çalıştıracak en fazla. 3200 MHz'lik o RAM'ler gereksiz olmuş. Ek olarak soğutucu keşke almasaydın. 10400F stok soğutucusu son derece yeterlidir. Hatta o aldığın soğutucudan bile iyi soğutuyor.

Pahalı maalesef. Ancak almışsın artık güle güle kullan. RAM'lere çok para vermişsin be dostum. Anakart zaten 2727'de çalıştıracak en fazla. 3200 MHz'lik o RAM'ler gereksiz olmuş. Ek olarak soğutucu keşke almasaydın. 10400F stok soğutucusu son derece yeterlidir. Hatta o aldığın soğutucudan bile iyi soğutuyor.

İncehesaptan hazır sistem şeklinde almıştım 16 lik olarak seçeneklerde sadece o vardı . Soğutucu da ücretsiz yanında. Şuan PC ye ihtiyacım var o yüzden acele ettim sinerji itopya gibi yerlere bakıyorum ama en iyisi bu gibiydi. Zaten piyasada ekran kartı da olmadığı için cazip gelmişti. PSU çok kötüymüş hem de herkes pahalı dedi ben de yarın iptal edicem müşteri hizmetlerini arayıp. Eğer bir tavsiye öneriniz varsa çok memnun olurum.

İncehesap'tan hazır sistem şeklinde almıştım 16'lik olarak seçeneklerde sadece o vardı. Soğutucu da ücretsiz yanında. Şu an PC'ye ihtiyacım var o yüzden acele ettim Sinerji İtopya gibi yerlere bakıyorum ama en iyisi bu gibiydi. Zaten piyasada ekran kartı da olmadığı için cazip gelmişti. PSU çok kötüymüş hem de herkes pahalı dedi ben de yarın iptal edeceğim müşteri hizmetlerini arayıp. Eğer bir tavsiye öneriniz varsa çok memnun olurum.

Kasanızın havalandırması uzaktan iyi durmuyor. Önü, yanları ve üstü kapalı.

Kendim kullanmaktayım.

Hocam biraz pahalı olmuş üstelik kasa ve PSU çok kötü.

Yarın iptal edeceğim sistem önerilerinize açığım.
Güç kaynağını beğenmedim. Dosta düşmana korku salıyor.

Hocam ayni sistemi kasa ve PSU'yu şunla değiştirsem iyi olur mu peki?

Son düzenleme:

Bu sistemi 6300 TL'ye satın almış bulunmaktayım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama tecrübeli abilerin yorumlarını bekliyorum. Bir de Windows 10 satın almadım sanırım deneme sürümüyle yolluyorlarmış acaba deneme sürümüyle kullanmamın bana zararı olur mu? Bir de sistemi teslim aldıktan sonra özellikle yap dediğiniz bir öneriniz var mıdır?

Aynı paraya 1660S'li sistem almıştım hocam sizin sistem kasa ve PSU dışında iyi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı