Endeavour OS'u Xfce masaüstü ile öneririm.
Slax veya puppy için yeterli. Diğer çözüm, 2 GB daha RAM ekle. (2. bir slot varsa tabii.)
Kendim 2 GB RAM kullanıyorum hocam. 1 GB altı önerilen sistem gereksinimi olan dağıtımların kullanımı zordur. Size hem kolay hem hafif bir sistem önerdim.Hızlı çalışacak bir sistem genellikle önerilen bölümünde hep 4 GB RAM önerilir yazıyorlar. (bionic PUP deniyorum)
Kendim 2 GB RAM kullanıyorum hocam. 1 GB altı önerilen sistem gereksinimi olan dağıtımların kullanımı zordur. Size hem kolay hem hafif bir sistem önerdim.
Sence yeni kullanıcılara uygun mu? Tiny core kurarsa 2 gün sonra "Windows'a nasıl dönerim?" diye konu açar.Belkide çok uğraşmadan tinycore demeli.
Sence yeni kullanıcılara uygun mu? Tiny Core kurarsa 2 gün sonra "Windows'a nasıl dönerim?" diye konu açar.
O zaman iş değişir, kullanıp görsün.Bencede değil, ama tiny Core denedikten sonra neden biraz daha rahat bir dağıtım önerdiğinizi anlayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.