2 GB RAM Linux 64 bit olur mu?

Linux için kullanılabilir bir RAM ama Roblox'u oynatmaz.

Usta DDR5 bilgisayarlar çıktı çok sürmez DDR6 çıkar ve DDR4 bile en az 8 GB veya 6 GB Kullanılıyor bu özelliklerde Roblox'u bile oynayamazsın hele o RAM ile asla bir de bilgisayar DDR3 SE işin çok kötü.

En az 4 GB gerekli.

Roblox'taki anti-cheat özellikleri eklendikten sonra Linux'te emülatör ile bile oynanılamıyor diye biliyorum.

Ama oyun oynayacak. Ve 64 Bit istiyor. 2 GB için X64 çok kasar.

Gayet rahat oynar. Geçen yaza kadar Linux'ta waydroid üzerinde DDR3 2 GB RAM - AMD HD 5450 - Pentium E6700 sistemle Roblox oynuyordum. Donma veya çökme gibi bir şey hiç yaşamadım. Hem Arch Linux hem de Linux Mint üzerinde rahat biçimde oynanabiliyordu. Ayrıca 2 GB RAM olması 64 Bit'te sıkıntı çıkarmaz. Windows kafasıyla Linux'a bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet rahat oynar. Geçen yaza kadar Linux'ta waydroid üzerinde DDR3 2 GB RAM - AMD HD 5450 - Pentium E6700 sistemle Roblox oynuyordum. Donma veya çökme gibi bir şey hiç yaşamadım. Hem Arch Linux hem de Linux Mint üzerinde rahat biçimde oynanabiliyordu. Ayrıca 2 GB RAM olması 64 Bit'te sıkıntı çıkarmaz. Windows kafasıyla Linux'a bakmayın.
64 bit Linux söz konusu. Benim eski bilgisayarda 512 MG RAM ile 32 bit Linux Puppy rahat çalışıyor.

AntiX oldukça düşük ram gereksinimi olan bir Linux dağıtımı. 300 küsür MB filan ram istiyordu. Debian tabanlı olması da çok güzel, ben olsam AntiX kurardım.

64 bit Linux söz konusu. Benim eski bilgisayarda 512 MG RAM ile 32 bit Linux Puppy rahat çalışıyor.
2 GB RAM ile yıllarca 64 bit Linux kullandım. Linux'ta 32 bit ve 64 bit arasında performans farkı hissedilmez bile.

Tiny Windows 8.1 64 Bit mi yoksa Linux'u mu kuruyorum? Kafam karısık.
Hocam değiştirilmiş Windows sürümü kullanmanızı önermem ama bu sistemde de başka çare yok gibi. Linux'tan daha rahat olur sizin için. Roblox kurulum adımları Linux'ta kafa karıştırıcı gelebilir. Yıllardır Linux kullanmış olmama rağmen ben bile Steam'de olmayan oyunlar için Windows kullanıyorum. Sistemde hem Windows hem Linux kurulu.

Hocam değiştirilmiş Windows sürümü kullanmanızı önermem ama bu sistemde de başka çare yok gibi. Linux'tan daha rahat olur sizin için. Roblox kurulum adımları Linux'ta kafa karıştırıcı gelebilir. Yıllardır Linux kullanmış olmama rağmen ben bile Steam'de olmayan oyunlar için Windows kullanıyorum. Sistemde hem Windows hem Linux kurulu.

Ok flash bellek aldıktan sonra kurarım.

Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı