64 Bit Bilgisayara 32 Bit Windows 7 Yükleme

Windows 8.1'e güncelleyin tekrar yeni baştan kurmak yerine.

Burdakileri deneyin.
xlive.dll hatası Games for Windows yüklü olmadığından kaynaklanıyor. Çözümü için:
favicons
Tüm oyunlar için xlive.dll Hatası Çözümü | pc-ko.Net - Yazılımsal hatalarınızın çözümleri

Windows 8.1 pro indirme linkini verebilir misiniz sonsuza dek kullanabileceğim?

Sizin verdiğiniz linke girdim indirdim fakat Windows açmadı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 pro indirme linkini verebilir misiniz sonsuza dek kullanabileceğim?

Sizin verdiğiniz linke girdim indirdim fakat Windows açmadı
:(

Technopatlar olarak orjinal ürünlere destek verdiğimiz için böyle bir şey söz konusu olamaz.
Google amca boşa durmuyor orada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Windows 8'de oyunlarım açılmıyor. 7 yüklemem lazım 8'im orjinal değil yalnız.
Eğer oyunlarınızı yazarsanız yardımcı olabiriz çünkü ben win7 64 bit kullandıgım halde sistem bilgisiyarıma yetişemiyordu ve duzenli olarak mavi ekran alıyordum win8,1 pro 64 bit kurdukdan sonra bir sorun olmamaya başladı

Oyunlarda windows 8 ve windows 8.1'de karsilastiğimiz sorunlarin genel çözümleri şunlar:
1)Çaliştiracağiniz programa sağ tıklayin ardindan Özellikler>Uyumluluk>Uyumluluk modu>Bu programin çalıştırılacağı uyumluluk modu buraya geldikten sonra ordan eski bir windows sürümünü seçin.
(Örnek Xp Sp2)
2)Çaliştiracağiniz programa yine sağ tıklayip ardindan bu sefer yönetici olarak çaliştirin.
3)Kullanici hesabı denetimini (UAC) kapatiniz.
4)Bilgisayarim>Özellikler>Gelişmiş sistem ayarlari>Gelişmiş>Performans-Ayarlar-Veri Yürütme Engellemesi konumuna gelin.Bundan sonra "Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programlari ve hizmetleri için DEP'yi aç.Ekle kısmına gel ve açmak istediğin programi seçip ekle.
Eğer bunun haricinde programlarda sorun yaşiyorsan windows 8 ile alakasi yoktur veya çok özel durumdur.
Artik birçok oyun sadece 64 bit işletim sisteminde çalişmakta. 32 bit maksimum 3 gb desteklediğinden artik kullanilmiyor. Dolayisiyla 32 bit işletim sistemine geçmek çokta mantikli bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı