64 bit sistemde 32 bit program açmak

Ama ne kadar sağlıklı orası tartışılır 🙃. Çarpan kilidi kapalı olan bir işlemciye OC yapmak gibi :D.
Sağlıklı. Performans kaybı yaşatıyor olabilir ama RAM dediğimiz şeyler gayet hızlı. Çok sıkıntı çıkarmıyordur.

Sağlıklı. Performans kaybı yaşatıyor olabilir ama RAM dediğimiz şeyler gayet hızlı. Çok sıkıntı çıkarmıyordur.
Bu programa da bağlı. Örneğin Aegisub dediğimiz altyazı programı gayet stabil çalışıyorken, Persona 4 adlı oyunun bilgisayar portu sırf X86 mimarisi ile yapıldığından bir sürü kullanıcıda soruna sebep oluyor ve oyunda kasmalar, donmalar takılmalar oluyor.

İşletim sistemi yönetiyor. Sorun olsaydı her şeyde olurdu bence. Olay bellek yönetiminin değiştirilmesi çünkü.
Benim orada bahsettiğim olay 64 bit sistemlerin 32 bit uygulama desteklemesi değil. Ben olsam destek sunmazdım. Destek sağlamaya uğraşıldığında değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı