64 Bit'e Geçtikten Sonra Programların Açılmaması

.NET Framework son sürümü zaten kuruluymuş. Diğer verdiğiniz programları yükleyip yeniden başlattım fakat bir değişim olmadı.

Dil değiştirmeden dolayı sorun olduğunu düşünüyorum ben. Temiz kurulum yapın ya da dil paketini silip öyle deneyin.

Tekrar baktım Log doaysına. Sorun kesinlikle kurduğunuz sürümün dili ile alakalı. Sistem dilini İngilizce yapıp deneyin mesela.

Bugün sisteme format attım. İlk başta her şey gayet normal çalışıyordu, güncellemeleri vs. yaptım. Sonra kullanmaya devam ederken tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.

Bugün sisteme format attım. İlk başta her şey gayet normal çalışıyordu, güncellemeleri vs. yaptım. Sonra kullanmaya devam ederken tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.

Demek ki bilgisayarınıza kurduğunuz bir çöp yazılım sistemi bozuyor. Kurduğunuz şeyleri yazın. Ayrıca diğer sürücülerden birinde virüs olma ihtimali de var.

Bir de Windows'u buradan indirin:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Çöp sitelerden içine dil paketi eklenmiş bilmem ne edition Windows kurmayın!

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunu biraz daha araştırdım ve Microsoft ekibine bildirdim. Hesabın yönetici yetkisini alıp geri vermem söylendi fakat bu işe yaramadı. Bende yeni bir kullanıcı açıp denediğimde işe yaradı. Daha sonra tüm kullanıcıları silip sadece Administrator kullanıcısını bıraktım. Şimdilik o sorunların çoğu bitti. Ama bu kez LoL ve Chrome uygulamasının açılmasında hâlâ bir sorun var. LoL hiç açılmıyor. Chrome ise silip yeni yüklemeyi denedim fakat Setup bile açılmadı. Bende şimdilik Chromium uygulamasını kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…