64 Bit'e Geçtikten Sonra Programların Açılmaması

.NET Framework'un son sürümünü kurunuz.

Şu programları da kurunuz:

Visual C++ 2005 Redistributable
Visual C++ 2008 Redistributable
Visual C++ 2010 Redistributable
Visual C++ 2012 Redistributable
Visual C++ 2013 Redistributable
Visual C++ 2015 Redistributable

Sorununuz çözülmezse geri dönüş yapın.
.NET Framework son sürümü zaten kuruluymuş. Diğer verdiğiniz programları yükleyip yeniden başlattım fakat bir değişim olmadı.

Tuhaf bir sorun. Sistem onarmayı sfc /scannow yaparak deneyin belki sorun çözülür.
upload_2017-12-30_21-21-26.png

Sanırım burada da bir şey çıkmadı.

Bugün sisteme format attım. İlk başta her şey gayet normal çalışıyordu, güncellemeleri vs. yaptım. Sonra kullanmaya devam ederken tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.

Bugün sisteme format attım. İlk başta her şey gayet normal çalışıyordu, güncellemeleri vs. yaptım. Sonra kullanmaya devam ederken tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.

Demek ki bilgisayarınıza kurduğunuz bir çöp yazılım sistemi bozuyor. Kurduğunuz şeyleri yazın. Ayrıca diğer sürücülerden birinde virüs olma ihtimali de var.

Bir de Windows'u buradan indirin:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Çöp sitelerden içine dil paketi eklenmiş bilmem ne edition Windows kurmayın!

Demek ki bilgisayarınıza kurduğunuz bir çöp yazılım sistemi bozuyor. Kurduğunuz şeyleri yazın. Ayrıca diğer sürücülerden birinde virüs olma ihtimali de var.

Bir de Windows'u buradan indirin:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Çöp sitelerden içine dil paketi eklenmiş bilmem ne edition Windows kurmayın!
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunu biraz daha araştırdım ve Microsoft ekibine bildirdim. Hesabın yönetici yetkisini alıp geri vermem söylendi fakat bu işe yaramadı. Bende yeni bir kullanıcı açıp denediğimde işe yaradı. Daha sonra tüm kullanıcıları silip sadece Administrator kullanıcısını bıraktım. Şimdilik o sorunların çoğu bitti. Ama bu kez LoL ve Chrome uygulamasının açılmasında hâlâ bir sorun var. LoL hiç açılmıyor. Chrome ise silip yeni yüklemeyi denedim fakat Setup bile açılmadı. Bende şimdilik Chromium uygulamasını kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı