İntel Antisi
Picopat
Hocam ben o kadar bilmiyorumOlur. Sistemi ve Grub'u USB'ye kurun. USB'yi her taktığınızda sistemi USB'den boot edin. Grub ekranından sistemi seçin.
Hocam ben o kadar bilmiyorumOlur. Sistemi ve Grub'u USB'ye kurun. USB'yi her taktığınızda sistemi USB'den boot edin. Grub ekranından sistemi seçin.
1. Grub, Linux sistemlerin kurduğu, açılışta işletim sistemlerini seçmeye yarayan bir programdır.Hocam ben o kadar bilmiyorum1.si Grub nedir? 2.si sistemi nasıl USB'den boot edeceğim
1. Grub, Linux sistemlerin kurduğu, açılışta işletim sistemlerini seçmeye yarayan bir programdır.
2. Anakartının Boot Menu tuşunu öğrenmek gerek.
USB'yi takın. Sistemi yeniden başlatın. Sistem yeniden açılana kadar art arda sürekli F7'ye basın. Boot Menu ye girecek. Sistemi USB'ye kurduktan sonra oradan her seferinde USB'yi seçip Linuxa gireceksiniz. Yalnız sistemi USB'ye kurabilmek için başka bir USB'ye ihtiyacın var.Monster Notebook anakartı Boot Menu tuşu F7 ondan dolayı biliyorum, galiba olacak hocam ama Boot Menu'de ne yapacağım?
Neden ki? He kusura bakmayın 2 tane usb belleğim var zatenUSB'yi takın. Sistemi yeniden başlatın. Sistem yeniden açılana kadar art arda sürekli F7'ye basın. Boot Menu ye girecek. Sistemi USB'ye kurduktan sonra oradan her seferinde USB'yi seçip Linuxa gireceksiniz. Yalnız sistemi USB'ye kurabilmek için başka bir USB'ye ihtiyacın var.
Çünkü birine sistem ISO'sunu yazdıracaksın diğerine sistemi kuracaksın.Neden ki? He kusura bakmayın 2 tane usb belleğim var zaten![]()
Evet zaten onu yazarken farkettim bi kurayım önceÇünkü birine sistem ISO'sunu yazdıracaksın diğerine sistemi kuracaksın.
Reis diskleri bölümle kısmında takıldım burada ne yapmam lazımÇünkü birine sistem ISO'sunu yazdıracaksın diğerine sistemi kuracaksın.
64 GB'lik USB'yi seçeceksin. Grub'u kurmak için de o USB'yi seçeceksinEvet zaten onu yazarken farkettim bi kurayım önce
Reis diskleri bölümle kısmında takıldım burada ne yapmam lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.