64 TL'ye Cyberpunk 2077 alınır mı?

Cyberpunk 2077 şu ana kadar aldığı güncellemeler ile büyük ölçüde sorunlar düzeltildi ama yine de buglar mevcut hala. 2022'nin ilk çeyreğinde oyuna büyük bir güncelleme daha gelecek içinde ücretsiz DLC ve yine hata düzeltmeleri olacak. O zaman tam oynanabilir olacak bence. Şu anda da kötü değil zaten. 64 TL gibi bir fiyatta şu ana kadar gördüğü en düşük fiyat ve bence değer. 100 saat oynanma süresi de vardır. Bir de üstüne orijinal Türkçe dil desteği de var. Türkçe dil desteğini veren kaç tane büyük firma var parmakla sayılır anca. RDR 2 için de 90 TL dip fiyat kesinlikle değerdir.

Yorumunuz için teşekkürler. Dün gece satın aldım oyunu. Eğer ayın 6'sına kadar yetişirse alacaklarım RDR2'yi de almayı düşünüyorum. Zaten RDR'de Online oynamayacağım için sürümde fark etmiyor. Teşekkürler tekrardan.
 
Yorumunuz için teşekkürler. Dün gece satın aldım oyunu. Eğer ayın 6'sına kadar yetişirse alacaklarım RDR2'yi de almayı düşünüyorum. Zaten RDR'de Online oynamayacağım için sürümde fark etmiyor. Teşekkürler tekrardan.
Bence tüm önceliğini RDR2'ye vermeni tavsiye ederdim. Gerçekten RDR2 oyun dünyasının geldiği son nokta. Bunu oynayınca anlayacaksın. Bir de bir şey rica edeceğim: Cyberpunk'ı indirip açtın mı ? Açıklamanda yazan sistem ile açtıysan eğer nasıl performans alıyorsun ? Yani hangi ayarda kaç FPS alıyorsun rica etsem ?

Ben de almak istiyorum ama sistemime güvenemiyorum. Low ayarlarda oyun oynamak zevk vermiyor bana. En kötü medium olsun istiyorum. Cyberpunk'ı geçen ay korsan indirip denemiştim ve medium Fcas'ı da 90 alınca en kalabalık yerde 30 fps veriyordu. Stabil değildi. Ama o korsan sürüm gerçekten son güncellemeyi içeriyor muydu bilemiyorum. Yani eğer oyunu açıklamanızda yazan sistemde açtıysanız bana performans hakkındaki deneyiminizi paylaşabilir misiniz acaba rica etsem ?
 
Bence tüm önceliğini RDR2'ye vermeni tavsiye ederdim. Gerçekten RDR2 oyun dünyasının geldiği son nokta. Bunu oynayınca anlayacaksın. Bir de bir şey rica edeceğim: Cyberpunk'ı indirip açtın mı? Açıklamanda yazan sistem ile açtıysan eğer nasıl performans alıyorsun? Yani hangi ayarda kaç FPS alıyorsun rica etsem?

Ben de almak istiyorum ama sistemime güvenemiyorum. Low ayarlarda oyun oynamak zevk vermiyor bana. En kötü medium olsun istiyorum. Cyberpunk'ı geçen ay korsan indirip denemiştim ve medium Fcas'ı da 90 alınca en kalabalık yerde 30 FPS veriyordu. Stabil değildi. Ama o korsan sürüm gerçekten son güncellemeyi içeriyor muydu bilemiyorum. Yani eğer oyunu açıklamanızda yazan sistemde açtıysanız bana performans hakkındaki deneyiminizi paylaşabilir misiniz acaba rica etsem?

Hocam konunun başında da yazdım. Ben RDR2'yi 2 kere bitirdim. Zaten Cyberpunk'ı da bugün iade ettim. Cidden düzeldi diyenler neye göre demiş anlamadım. Daha önce crackli olarak 2 kere bitirmeme rağmen oyunu Epic'den satın alacağım galiba. RDR2 hayırlı olsun.
Ya gerçekten şöyle konular çok saçma. Anlamıyorum gerçekten. Kardeşim paran varda al işte. Neyi uzatıyorsun
sorum hakkında geçerlibir cevabınız yoksa bunu yazarak vaktinizi harcamanız bana değil size zararlıdır.
 
Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Cyberpunk 2077 alınır mı diyen herkese onun yerine git RDR 2 al demeyi lütfen bırakın. Evet RDR bence de çok güzel ve iyi bir oyun ancak Cyberpunk ve RDR karşılaştırması bence biraz yersiz. Sonuçta bu iki oyun birbirinden çok farklı iki temayı ve hikayeyi işliyor. Birisi 19-20.yy'da bir vahşi batı hikayesi anlatırken diğeri 21.yy sonlarında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Birbirinden tamamen farklı iki tema bunlar. Onun dışında eğer imkanınız varsa ben iki oyunu da deneyimleyin derim, zira gerçekten çok iyi oyunlar ve ikisi toplam 150₺ gibi komik bir fiyata satılıyor.
 
Ben Steam'den %50 indirimde almıştım geçenlerde 15 saat oynadım ilk kısım o kadar güzeldi ki film tadı vermişti ayrıca seçimler o kadar etkili olmasa bile 15 saatlik deneyimimde bazı seçenekleri tekrar denedim ve farklı sonuçlar elde ettim mesela bir görevde (1.kisim) ilk oynayışımda düşman çete ile masaya oturdugumuzda konuşarak halledemedim ve çatışma başladı. Başka bir oynayışımda yan karakterlerden birinden destek alarak çete ile anlaşma sağladım fakat anlaşma yaptığım yan karakterin başına bir iş gelmişti. İlk oynayışımda anlaşma yapmadığım için karakter kaldığı yerden devam ediyordu.
 
Cyberpunk ön satışından almış biri olarak git ve o parayla RDR2 al dostum belki sonra Cyberpunk oynarsın.
Cyberpunk sadece adı var. İçeriği çöp. Sıkıcı. Tecrübeyle sabittir. 1 saat sonra sildim. Korsanda oynadım, iyi ki almamışım. Witcher 3 daha keyifli idi. Bu saçma olmuş robotlar falan.

Oyunu korsan oynadığınız belli oluyor kötü başlasa da oyunu yamalarla çözmeye çalışıyorlar lütfen güncel sürümü ile değerlendirin !
 
Cyberpunk ön satışından almış biri olarak git ve o parayla RDR2 al dostum belki sonra Cyberpunk oynarsın.


Oyunu korsan oynadığınız belli oluyor kötü başlasa da oyunu yamalarla çözmeye çalışıyorlar lütfen güncel sürümü ile değerlendirin !
Yine de bi halta yaramaz. Atmosfer olarak sıkıcı, robotlu mobotlu falan. Witcher 3'ten devam etselerdi keşke.
 

Geri
Yukarı