64 TYT neti için bölüm tavsiyesi

Tıp dışında ne olabilir peki çünkü gelmezse başka alternatifler de bukundurmam gerekir kafamda
gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği ve deniz ulaştırma işletme mühendisliğine bakabilirsin reis. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama mantıken deniz olmayan bir yerde iş bulamazsınız bu bölümlerde ki zaten 2. dediğimi olursanız 12 ayın 8-9u okyanusta geçebilir.
sen elinden gelenin en iyisini yap. hedefini tıpta tut ya da 70 ayt yapmayı hedefle sınavdan sonra yeni konu aç güzel bir bölüm buluruz sana

Diş olabilir hocam veya iyi bir üniversitede mühendislik olabilir. Diş belki iyi ama mühendislik için iş konusu sıkıntılı olabilir.

gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği ve deniz ulaştırma işletme mühendisliğine bakabilirsin reis. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama mantıken deniz olmayan bir yerde iş bulamazsınız bu bölümlerde ki zaten 2. dediğimi olursanız 12 ayın 8-9u okyanusta geçebilir.
sen elinden gelenin en iyisini yap. hedefini tıpta tut ya da 70 ayt yapmayı hedefle sınavdan sonra yeni konu aç güzel bir bölüm buluruz sana
Teşekkürler hocam. Dediğim gibi amacım mezun olduğum ilde kalmak. Bu bölümlerde bunu yapabilirsem iyi okur gemi makineleri mühendisliğini ben de düşünmüştüm. Benim için önemli olan bölümümle ilgili iş bulup orada yaşamak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı