6400TL kasa önerisi

Bütçe
5500

Sovenior

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu an aktif kullandığım sisteme uygun yeni bir kasa arayışı içerisindeyim. Sıvı soğutucu aldım (Arctic Liquid Freezer II 240). Sıvı soğutucu radyatörü ortalamanın birazcık üstünde bir büyüklüğe sahip bu sebeple kullanamıyorum. Ön paneli, üst paneli vs denedim sadece Slim fan alarak kullanabilirim onu da yapmak istemiyorum. Sistem olarak TUF Z690-Plus model anakarta ve TUF 3080 10GB model ekran kartına sahibim. Geniş bir kasa arıyorum, rahatça sıvı soğutma takabileceğim önerebileceğiniz model var ise belirtirseniz sevinirim.

Akvaryum kasalara karşı pek sıcak bakmıyorum, aklımda NZXT H7 Flow model kasa vardı fakat birkaç ay içerisinde 4900 TL'den 6400 TL'ye fırladı. Ortalama 5-6 bin fiyat bandında bir öneri yapabilir misiniz?

Niçin akvaryum kasalara sıcak bakmıyorsunuz? Kaliteli bir akvaryum kasa ile fan çokluğu sayesinde sessiz ve etkin soğutma yapabilirsiniz.

Niçin akvaryum kasalara sıcak bakmıyorsunuz? Kaliteli bir akvaryum kasa ile fan çokluğu sayesinde sessiz ve etkin soğutma yapabilirsiniz.

Hocam şu an yurt gibi bir yerde kalıyorum kasam yerde bulunuyor, alanım var fakat yerde olduğu için akvaryum kasa zarar görebilir. Ek olarak dizdiğim sistemde neredeyse hiç RGB bulunmuyor, pek RGB seven birisi değilim bu yüzden sergilemelik bir durum da pek yok.

Hocam şu an yurt gibi bir yerde kalıyorum kasam yerde bulunuyor, alanım var fakat yerde olduğu için akvaryum kasa zarar görebilir. Ek olarak dizdiğim sistemde neredeyse hiç RGB bulunmuyor, pek RGB seven birisi değilim bu yüzden sergilemelik bir durum da pek yok.

Hocam ben soğutma açısından da yazdım. Eski tip kasadan akvaryum tip kasaya geçince soğutma performansı olarak çok farketti. Akvaryum kasalar sadece göze hitap etmiyorlar. En basitinden alta koyduğunuz 3 fan ekran kartını çok kolay soğutuyor.

Hocam ben soğutma açısından da yazdım. Eski tip kasadan akvaryum tip kasaya geçince soğutma performansı olarak çok farketti. Akvaryum kasalar sadece göze hitap etmiyorlar. En basitinden alta koyduğunuz 3 fan ekran kartını çok kolay soğutuyor.
Hocam dediğim gibi kasam yerde bulunuyor, akvaryum kasalar çoğunlukla cam bölmeler bulundurduğu için benim için birazcık riskli.

Hocam kasa bayağı hoşuma gitti ama bir sorum olacak. Şimdi bende güncel olarak XPG Valor Air mid var, bu kasaya aldığım Liquid Freezer 3 240'ı takamadım soğutucunun radyotörleri birazcık büyük. Hatta konumda var galiba kasama sığmadı sıvı soğutma. Anakart üstündeki RAM'ler birazcık büyük olduğu için RAM'lerden dolayı 2-3 mm kadar bir mesafeden üst panele bağlayamadım. Aynı sorunu yaşamam değil mi?

Ben de yeni bir kasa bakıyorum. Akvaryum kasalarda alt tarafa fan takınca ekran kartı tutucuyu nasıl yerleştiriyorsunuz?

Ben de yeni bir kasa bakıyorum. Akvaryum kasalarda alt tarafa fan takınca ekran kartı tutucuyu nasıl yerleştiriyorsunuz?

Dikey değil paralel tutucu alabilirsiniz

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250108_220754_com.wildberries.ru.jpg
    Screenshot_20250108_220754_com.wildberries.ru.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 29

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı