65.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
65000
Cultist'de C tier olduğunu gördüm ve fiyatı counterpartlara göre uygun gözüküyordu. 1080P'de kullanacağı için ekran kartı yük altına girmez diye düşünmüştüm ama haklısınız.
Zaten PSU olarak çok iyi fakat PCIe bağlantısı tek kablo üzerinden iki parçaya ayrılıyor. Güçlü kartlar için çok önerilmeyen bir şey bu.

Neden böyle bir şey yapıyorsun? Bu sistemi ne için kullanacaksın?

Şu anda ekran kartı ve monitör alacak param yok ileride upgrade yapmak istiyorum anakartı işlemciyi sağlam tutmak istiyorum ekran kartını RAM'ını SSD'sini guncellemek ıstıyorum ekran kartı kolay satılıyor çünkü ileride değiştireceğim

Ekran kartları aşırı pahalı bir de bence, şu an durumum yok onun yerıne yenı çıkan anakart ve işlemcileri alayım param olunca ekran kartını yükseltirim

Kısacası ekran kartını RTX 4080 Super alıp 4K monıtor alacak bütçe bende yok ama ileride olacak o yüzden ekran kartını ve monıtoru bır sure kullanırım sonra satar yenilerim
Ama burada adam öldürüyormuşum gibi davranıyorsunuz bana

7500F 4070'li sistemi alıp her 2 yılda bir de sistem değiştirmek istemiyorum upgradeye açık olsun sistem teker teker upgrade edeyim benim için yeterli o yüzden X870 ve 9800x3D istiyorum

Evde kilerde kutuda 2060 var kafam atarsa onu bile kullanabilirim yani ekran kartı ve monitör alana kadar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı