Arkaşlar merhaba motosiklet almayı planlıyorum yaşım 16 yani 125CC almak istiyorum aklımda Mondial drift l ile Mondial drift l cbs var bütçem 65bin ile 70 bin TL arasında.
Arkaşlar merhaba motosiklet almayı planlıyorum yaşım 16 yani 125CC almak istiyorum aklımda Mondial drift l ile Mondial drift l cbs var bütçem 65bin ile 70 bin TL arasında.
motor diyor65bin sadece monitoremi vereceksin?
65bin sadece monitoremi vereceksin?
Hocam Cbs ve normal arasında farklar nedir?Başlangıç için Drift l Cbs iyi bir tercih olur. Hem parça hemde servis açısından.
Cbs kombine fren sistemi olarak geçiyor. Ön yada arka frene tekli olarak bastığınızda bir miktar basmadığınız fren kadar o freni da sıkarak dengeliyor. Abs kadar işlevsel değil ancak normal frenlere göre ani frenlemede daha iyi.Hocam Cbs ve normal arasında farklar nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.