65-70 bin TL'ye laptop önerisi

@YüzbaşıJohnPrice

Ben yanlış hatırlıyorum o zaman ya da hafızamda böyle kalmış :) sitesinde 17.3 inc olan modeli Hepsiburada'da yok sanırım 17.3 olan modeli 12 taksitle alsam çok güzel olurdu 16 ile 17 arasında çok bir fark yaşar mıyım onu da kestiremiyorum masaüstü kullandık senelerce simdi diz üstünde acabalar başladı :)

@SerdarT35

Acer modelinden daha kaliteli diyebilir miyiz? Aradaki fiyat farkına değer mi en önemli nokta bu şu an benim için.

Hocam Acer servisi sıkıntılı diyorlardı forumlarda ama Slayer hakkında fikrim yok biraz araştırırsınız . Slayer, Acer'den daha kalitelidir malzeme olarak asla üzmez. İntel işlemcide yaşayacağınız tek problem yüksek Watt değerlerinden dolayı yüksek sıcaklık olabilir. AMD'nin ani yükselişine bir dur diyeyim diye gereğinden biraz fazla boostladılar işlemcileri. Oda basit, ideal bir Watt'a sabitleseniz iş bitti.
Ekran boyutu konusunda 16 ekran alabilirsiniz 17.3 den çok bir fark yok. Tabiki 17.3 ama 16 alıncada;
-Ah keşke 17.3 alsaydım, demezsiniz.
Ben 23.8 İnch monitörden 15.6'ya geçtim bir ara sıkıntı yaşamadım. 23.8 Inch bana biraz büyük gelir ona rağmen. İnsandan insana değişir ama bende sıkıntı olmadı.

Aradaki boyut farkına linkten bakabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun. Başka sorunuz olursa burdayız.

Hocam Acer servisi sıkıntılı diyorlardı forumlarda ama Slayer hakkında fikrim yok biraz araştırırsınız. Slayer, Acer'den daha kalitelidir malzeme olarak asla üzmez. Intel işlemcide yaşayacağınız tek problem yüksek watt değerlerinden dolayı yüksek sıcaklık olabilir. AMD'nin ani yükselişine bir dur diyeyim diye gereğinden biraz fazla boostladılar işlemcileri. Oda basit, ideal bir Watt'a sabitleseniz iş bitti.
Ekran boyutu konusunda 16 ekran alabilirsiniz 17.3'ten çok bir fark yok. Tabii ki 17.3 ama 16 alınca da;
-Ah keşke 17.3 alsaydım, demezsiniz.
Ben 23.8 inch monitörden 15.6'ya geçtim bir ara sıkıntı yaşamadım. 23.8 ınch bana biraz büyük gelir ona rağmen. İnsandan insana değişir ama bende sıkıntı olmadı.

Aradaki boyut farkına linkten bakabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun. Başka sorunuz olursa buradayız.

Aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünmeye başladım Slayer 4 modelinde kullanıcılar fan sesi ve sıcaklık olayına çok değişmiş bu beni biraz düşündürüyor.

Acer konusunda servis sıkıntısı yaşayabilirim diye soru işaretleri oluştu. Daha önce çok fazla ASUS marka ürün kullandım monitörün anakartı yandı direk bire bir değişim yaptılar ki 3 gün gibi kısa bir sürede. Modemim de bir arıza oluştu onda da direk değişim sağladılar garanti ve servis konusunda çok güvendiğim bir marka 80i veren 100ü de verir mantığına geldim tabii ki hanımı ikna etmek gerek :)

Aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünmeye başladım Slayer 4 modelinde kullanıcılar fan sesi ve sıcaklık olayına çok değişmiş bu beni biraz düşündürüyor.

Acer konusunda servis sıkıntısı yaşayabilirim diye soru işaretleri oluştu. Daha önce çok fazla ASUS marka ürün kullandım monitörün anakartı yandı direk bire bir değişim yaptılar ki 3 gün gibi kısa bir sürede. Modemim de bir arıza oluştu onda da direk değişim sağladılar garanti ve servis konusunda çok güvendiğim bir marka 80i veren 100ü de verir mantığına geldim tabii ki hanımı ikna etmek gerek :)
Hocam Rog Strix'in kalitesi çok yukarı bir seviyede ama o fiyata çıkınca insanın aklına 4080 geliyor. Ben almazdım. Razer'in güzel 4080'li laptopları var onlarda güzeller.

Slayer 4'lerde fan sesi sıkıntısı biraz var ama sıcaklık sıkıntısı yok. İncelemelerde zaten işlemci maksimum 90'a çıkıyor. Ortalaması ise 80 derece.

Hocam ROG STRIX'in kalitesi çok yukarı bir seviyede ama o fiyata çıkınca insanın aklına 4080 geliyor. Ben almazdım. Razer'in güzel 4080'li laptopları var onlarda güzeller.

Slayer 4'lerde fan sesi sıkıntısı biraz var ama sıcaklık sıkıntısı yok. İncelemelerde zaten işlemci maksimum 90'a çıkıyor. Ortalaması ise 80 derece.

Hocam Hepsiburada üstünden almak zorundayım 12 taksit muhabbetine 100k bandında alabileceğim en iyi ve sorunuzunu almak istiyorum attığınız model maalesef orada yok başka öneriniz var mı :)

@YüzbaşıJohnPrice

Sizden tekrar tavsiye bekliyorum :)

@YüzbaşıJohnPrice
@Kobra Ahmet Çakar

Buna ne diyorsunuz? Ben hala karar veremedim. 115 seviyelerine kadar alabileceğim en iyisi hangisi ise onu almak istiyorum size de zahmet veriyoruz ama bu gece bitsin istiyorum bu iş:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı