65-70 bin TL'ye laptop önerisi

Hocam kalite farkı yok gibi birşey. 18 ekran daha iyi olmaz mı yani?

Hocam kalite farkı yok gibi bir şey. 18 ekran daha iyi olmaz mı yani?

ROG serilerinde coil whine var diye pek yanaşmadım 18 olduğu için ilk önceliğim oydu ama taşıma problemi de yaşatabilir diye muallakta kaldım.

@YüzbaşıJohnPrice

Hocam Hepsiburada'dan alacağım orada MSI 110 bin TL Lenovo'da aynı fiyat iki makine arasında aynı fiyatta seçimi hangisinden yana kullanmak gerekir.

18 ekran için 10k fazla para vermek mantıklı değil.

HB de Lenovo MSI aynı fiyat hangisini seçmek gerekir MSI daha mi üstün ikisi de 110 bin.

Şu an sepette %5 oldu ROG STRIX 109.600
Lenovo Legion Pro 7 109.999
MSI 110.356 TL.

Bu 3 makineden birini alacağım şu an hangisi olduğuna karar vermem gerek.

@YüzbaşıJohnPrice

Son düzenleme:
Benden tavsiye Legion yapıştır geç. Sebebi https://www.technopat.net/sosyal/ko...vs-lenovo-legion-pro-7.3566602/#post-26897840 burada var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı ürün değil ama kalite benzer fikir verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
aynı ürün muhteşem incelemesi. MSI göre Legion avantajı: 1: Özel buhar odalı soğutma sistemi 2: G-Sync gülünç ama bu modelde(Vector) G-Sync yok diye biliyorum. 3: Legion 7 rakibi anca Raider olabilir.

Benden tavsiye Legion yapıştır geç. Sebebi https://www.technopat.net/sosyal/ko...vs-lenovo-legion-pro-7.3566602/#post-26897840 burada var.

aynı ürün muhteşem incelemesi. MSI göre Legion avantajı: 1: Özel buhar odalı soğutma sistemi 2: G-Sync gülünç ama bu modelde(Vector) G-Sync yok diye biliyorum. 3: Legion 7 rakibi anca Raider olabilir.

Evet hocam g-sync yokmuş. Garip.

Hayırlı olsun diyelim Legion aldım aklımda hep kalacaktı yoksa ASUS'un coil whine ve değişik problemler yaşayan müşteri kitlesi hep soru işareti bıraktı kafamda 18 olması iyiydi ama taşıma problemi yaşayacaktım.

MSI da sanırım Legion Pro'nun rakibi Vector değil aynı fiyata onu almak istemedim.

Lenovo incelemelerini daha iyi gözlemleyebildim ve şikayet görmedim kimsede o yüzden bu tercihi yaptım ve sipariş geçtim inşallah üzmez bizi teşekkür ediyorum herkese :)

Hayırlı olsun diyelim Legion aldım aklımda hep kalacaktı yoksa ASUS'un coil whine ve değişik problemler yasan müşteri kitlesi hep soru işareti bıraktı kafamda 18 olması iyiydi ama taşıma problemi yaşayacaktım.

MSI da sanırım Legion Pro'nun rakibi Vector değil aynı fiyata onu almak istemedim.

Lenovo incelemelerini daha iyi gozlemleyebildim ve şikayet görmedim kimsede o yüzden bu tercihi yaptım ve sipariş geçtim inşallah üzmez bizi teşekkür ediyorum herkese :)

Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Bence en iyi seçimi yaptınız. Diğerlerine göre avantajı daha fazla. Önceden dediğim gibi o özel soğutma sistemi olması hatta metal kasa olması tercih için yeterliydi. Legion hakkında yerli, yabancı çok video var. Arayüzü basit. Gizmosliptech YouTube kanalına bakarak makineyi daha çabuk öğrenirsiniz ve en ideal verimi alırsınız.

Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Bence en iyi seçimi yaptınız. Diğerlerine göre avantajı daha fazla. Önceden dediğim gibi o özel soğutma sistemi olması hatta metal kasa olması tercih için yeterliydi. Legion hakkında yerli, yabancı çok video var. Arayüzü basit. Gizmosliptech YouTube kanalına bakarak makineyi daha çabuk öğrenirsiniz ve en ideal verimi alırsınız.

Teşekkürler. Çarşamba teslim alacağım o vakite kadar izlemediğim video kalmaz diye umuyorum :) ön hazırlıkları şimdiden yapmaya başlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı