65 bin TL 4070Super sistem önerisi

Ben bu SSD'yi kullanıyorum gerçekten güzel tavsiye ederim.

Elimde SSD var SSD almama gerek yok.

Hayır. Geçen millete @efebatiin bekleyin diyorlardı fiyatlar düşer düşer. Dolar 2 TL birden artınca fiyatlar uçtu fırsatınız varken alın ne olacağı belli olmuyor.

Böyle bir sistem buldum bileşenlerinin hepsi iyi marka parasına değer mi?

Son düzenleme:
ekran kartı dışında da parçalar daha iyi ve sıvı soğutma mevcut
120 mm sıvı soğutma hocam. Şu soğutucu ondan daha iyi.
Ve arkadaşın attığı ram ssd ve anakart daha iyi.

120 mm sıvı soğutma hocam. Şu soğutucu ondan daha iyi.
Ve arkadaşın attığı RAM SSD ve anakart daha iyi.

SSD'si nasıl daha iyi

SSD'si nasıl daha iyi

Hocam SSD'lerde DRAM olmasa dalgalanma daha fazla olur firmalar daha iyi okuma ve hızı sunda dalgalanmadan dolayı daha düşük değerde alırsınız.

Hayır. Hem gereksiz pahalı hem de attığım markalar daha kaliteli. O sıvı soğutucu çok kötü tek fanla düzgün soğutma yapamaz. Testleri ortada stok fan bile o soğutucudan daha mantıklı en azından daha ucuz. Tabii son karar tüketiciye ait biz burada yardımcı oluyoruz aynı sistemi 57 bin TL'ye almak varken 76 bin TL'ye almak istiyorsanız da siz bilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam SSD'lerde DRAM olmasa dalgalanma daha fazla olur firmalar daha iyi okuma ve hızı sunda dalgalanmadan dolayı daha düşük değerde alırsınız.

Hayır. Hem gereksiz pahalı hem de attığım markalar daha kaliteli. O sıvı soğutucu çok kötü tek fanla düzgün soğutma yapamaz. Testleri ortada stok fan bile o soğutucudan daha mantıklı en azından daha ucuz. Tabii son karar tüketiciye ait biz burada yardımcı oluyoruz aynı sistemi 57 bin TL'ye almak varken 76 bin TL'ye almak istiyorsanız da siz bilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısnız ben zaten yeterli bilgi sahibi olmadığım için soruyorum size zaten bir arkadaş da bu sistemi attı bana 60 65 k bütçem olduğu için yükseltme yapabilirim buna da bir göz atar mınısız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı