65 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
65000

hamzaemir12

Hectopat
Daha fazla  
Hp Victusun bu ürününü 3 gün önce işlemci arızası sebebi ile iade ettim ve şu monster ürününü almaya karar verdim. Monster hakkında pek çok (olumsuz) forum okudum şu anda kararsızım. Alabileceğim problem yaratmayacak bir laptop önerebilir misiniz?

Hp Victusun bu ürününü 3 gün önce işlemci arızası sebebi ile iade ettim ve şu monster ürününü almaya karar verdim. Monster hakkında pek çok (olumsuz) forum okudum şu anda kararsızım. Alabileceğim problem yaratmayacak bir laptop önerebilir misiniz?
Monster almanı önermem ve önerenlerede kulak asma. O markanın foyası ortaya çıkalı yıllar oldu. O fiyat bandında msi veya asus markalı model tercih edebilirsin. Özellikle asusun rog serisi bilgisayarları çok iyi.

Monster alınmaz attığım 2 ürüne bakın.

Monster'dan pişman olma ihtimaliniz yüksek, ben birkaç sene Excalibur kullandım memnunum diyebilirim.

Excaliburada Monster kadar sorunlu bir marka alınmaz.

Arkadaşın bütçesi 4070'e yetiyor ve o fiyata 4060 alınmaz daha ucuza var.

Asus roga bir ilgim var, klavye ve faresine sahibim ancak monsterın 240hz 32gb rami olması çok cezbediyor.

Monster neden alınmaz bilgi verirmisiniz

Monster neden alınmaz bilgi verir misiniz?

Kasaları kalitesiz ısınıyorlar servisleri berbat ve Monster'dan çok daha iyi marka modeller var yani alınmaması gereken bir marka Monster, aynı dediklerim Excalibur içinde geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı