65 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
65000
Asus roga bir ilgim var, klavye ve faresine sahibim ancak monsterın 240hz 32gb rami olması çok cezbediyor.
Dostum o fiyat bandına çıkabiliyorsan düşük marka profilli fiyat/performans ürün alınmaz. Ayrıca düşük profilli markaların bozulma ihtimali daha yüksektir. Olaya sadece parça odaklı bakma bilgisayarın soğutma sisteminden kullanılan malzemeye kadar her şey önemlidir. Aynı parçaları kullanan asus ve monsterı kıyaslarsak asus daha pahalı olacaktır bunun bir sebebi var değil mi? Sen şimdi monster alırsın bir bakmışsın bir yerde bir şeyler patlak verdi. Başka bir gün bir yeri bozuldu vs. Uzun vadeli kullanmak istiyorsan heleki elektronik bir ürün ise، o ürünün hakkını veren markayı modeli almalısın.

Monster servisi deneyimi

Bak daha taze bir monster deneyimi var burada.

ASUS roga bir ilgim var, klavye ve faresine sahibim ancak Monster'ın 240Hz 32 GB RAM'i olması çok cezbediyor.

İstediği kadar cezbedsin Monster'ın malzeme kalitesi kötü alırsınız elinizde kalır 240 Hz in 32 GB RAM'in de hiçbir anlamı kalmaz.

Dostum o fiyat bandına çıkabiliyorsan düşük marka profilli fiyat/performans ürün alınmaz. Ayrıca düşük profilli markaların bozulma ihtimali daha yüksektir. Olaya sadece parça odaklı bakma bilgisayarın soğutma sisteminden kullanılan malzemeye kadar her şey önemlidir. Aynı parçaları kullanan asus ve monsterı kıyaslarsak asus daha pahalı olacaktır bunun bir sebebi var değil mi? Sen şimdi monster alırsın bir bakmışsın bir yerde bir şeyler patlak verdi. Başka bir gün bir yeri bozuldu vs. Uzun vadeli kullanmak istiyorsan heleki elektronik bir ürün ise، o ürünün hakkını veren markayı modeli almalısın.

Monster servisi deneyimi

Bak daha taze bir monster deneyimi var burada.
Açıkçası Hp victus bilgisayarımı iade ettiğimi dile getirmiştim o konuda servisler olsun, hizmet olsun biraz daha titizim tabiki daha uzun süre götürsün istiyorum. Ancak seçim yapmakta haliyle zor oluyor

Açıkçası HP Victus bilgisayarımı iade ettiğimi dile getirmiştim o konuda servisler olsun, hizmet olsun biraz daha titizim tabii ki daha uzun süre götürsün istiyorum. Ancak seçim yapmakta haliyle zor oluyor

Uzun süre kullanım ve kalite istiyorsanız attığım Acer Predator veya ASUS ROG'u alabilirsiniz.

Bütçeyi birazcık daha genişlettim şu ikisinden hangisini önerirsin sizin attığınız 13.nesil i7 yerine 14. i9 daha mantıklı gibi ekran kartı 4060'a düşüyor ama değer mi bilemedim.

ASUS Rog Strix G16 G614JVR-N3117 Intel i9 14900HX 32GB 1TB SSD RTX 4060-140Watt 165Hz Dos 16 WUXGA Fiyatı, Yorumları - Trendyol i9'lu laptop

ASUS ROG Strix G17 G713PV-LL086 AMD Ryzen 9 7845HX 32GB 1 TB RTX 4060-140Watt 240 Hz Dos 17.3" WQHD Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ryzen9'lu laptop

Sırf işlemci için ekran kartı düşürmeyin. Ayrıca o fiyata o ASUS ROG yerine hem İ9 hem de 4070 olan bu modeli tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı