65 bin TL'ye RTX 4070 sistem toplama

hazır sistem aldım diyelim 55bin tllik
ekipmanlarım yok
Monitor 10.700TL
Kulaklık 2000TL
Mouse 3000TL
Klavye 2000TL
Mousepad ekstra mouse pad alacağım için 1500TL
hepsini toplarsak normal fiyatımı geçiyorum zaten

istediğim herşeyide alamıyorum zaten hazır sistemlerde
Hocam ekipman konusunda çok uçuyorsunuz biraz daha ucuzuna bakabilirsiniz şimdilik. Ekipman için ekran kartından feragat ediyorsunuz. Değer mi 4080 almak varken.

Mouse klavye vs ekipmanları da @550519 hocama devrediyorum

Kankam hiçbir ekipmana sahip değilim daha satın almadım 4070 ile en iyi uyuşan 7800x3D deniliyor sence ne yapabilirim ki
7800x3D render vs. ile uğraşmayacaksan oyun için gereksiz bir işlemci. 7600 veya 7700 gayet yeterli olur. Monitör 4K ise zaten darboğaz gibi bir şey söz konusu olmaz. 5800 bile kurtarır o GPU'yu.

İtopyadan toplamak şart mı?
7800x3d ve 4080 toplanır o fiyata.
bilgisayarını hemen topluyorsun ya bende öyle birşey istiyorum yani

7800x3D render vs. ile uğraşmayacaksan oyun için gereksiz bir işlemci. 7600 veya 7700 gayet yeterli olur. Monitör 4K ise zaten darboğaz gibi bir şey söz konusu olmaz. 5800 bile kurtarır o GPU'yu.
yayın için kullanıcağım video yapmak için kullanıcağım çok şey için kullanıcağım

Mouse klavye vs ekipmanları da @550519 hocama devrediyorum
video çekiceğim için bana 512gb ssd yetmez ramin hızları çok yavaş ben 6000mHz seçtim zaten böyle bilgisayarlar 4080 var diye sizi büyülüyor mu anlamıyorum ben valorant gibi oyunları oynamak için iyi işlemci alıyorum bu işlemcinin performansı bana yetmez.

verdiğin monitore gerek yok 10700TLye 360hz 0.5 ms Alienwarenin monitorunu satın alacağım

ddr4 almışsınız yani performans olarak benimki daha iyi ve zaten para tutmama gerek yok bütcem var benim

Son düzenleme:
Size bir çok kişi bu bütçeye daha iyi opsiyona yönelebileceğinizi ifade etmiş ama siz sistem konusunda danışmak için değil onay almak için başlık açmışsınız. 1080P için sistem bakıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bu bütçede bir sistemi 1080P bir monitörde kullanırsanız yazık edersiniz sisteme. Birçok kişi bu fiyattaki bir sistem için sizin sisteminizin para israfı niteliğinde olduğunu ifade etti ama siz hala sistem konusunda ısrarcısınız. Ne diyeyim her türlü alacaksınız gibi. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada 1080P'de kullanırsanız tabii ki darboğaz olur işlemci. RTX 4070 2K için ideal bir kart. 4080 ve 4090 ise 4K için. Ben sizin yerinizde olsam 1080P için 4060'ı beklerim. Sizin terchinize kalmış tabi.

Size bir çok kişi bu bütçeye daha iyi opsiyona yönelebileceğinizi ifade etmiş ama siz sistem konusunda danışmak için değil onay almak için başlık açmışsınız. 1080P için sistem bakıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bu bütçede bir sistemi 1080P bir monitörde kullanırsanız yazık edersiniz sisteme. Birçok kişi bu fiyattaki bir sistem için sizin sisteminizin para israfı niteliğinde olduğunu ifade etti ama siz hala sistem konusunda ısrarcısınız. Ne diyeyim her türlü alacaksınız gibi. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada 1080P'de kullanırsanız tabii ki darboğaz olur işlemci. RTX 4070 2K için ideal bir kart. 4080 ve 4090 ise 4K için. Ben sizin yerinizde olsam 1080P için 4060'ı beklerim. Sizin terchinize kalmış tabi.
2k 360hz monitor var mı bilmiyorum ama ben zaten sadece valorant oynamayacagim re4 gibi oyunlarda oynuyacagim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı