65 TYT 45 AYT netiyle 20 bin sıralama gelir mi?

• Konuyu başlatan Yusso
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 658

Yusso

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 65 TYT, 45 AYT geliyor şimdilik. TYT'nin çok değişeceğini sanmıyorum. Çalışmaya devam ediyorum. EA 20k gelir mi bu süreçte?

45 ayt ile gelmez de asıl biraz daha. Sok dönemdeyiz zaten kaldı şurda birkaç gün. Havalar da ısındı herkes saldı çalışmayı. Bu dönemde gaza basarsan rahat rahat gelir 20k. Sık dişini biraz daha

45 ayt ile gelmez de asıl biraz daha. Sok dönemdeyiz zaten kaldı şurda birkaç gün. Havalar da ısındı herkes saldı çalışmayı. Bu dönemde gaza basarsan rahat rahat gelir 20k. Sık dişini biraz daha
İnşallah hocam. Şuan benim ihtiyacım olan 78 TYT/50 AYT ama malesef tyt de o kadar çıkamıyorum sanırım o açığı ayt ile kapatıcam

45 AYT ile gelmez de asıl biraz daha. Sok dönemdeyiz zaten kaldı şurada birkaç gün. Havalar da ısındı herkes saldı çalışmayı. Bu dönemde gaza basarsan rahat rahat gelir 20k. Sık dişini biraz daha.

Bu aralar herkes saldı bende dahil istek var ama oturacak cesaret yok masaya son düzlükteyiz.

Bir otursun artık bende eşit ağırlıkçıyım. Edebiyatı bitirmekle uğraşıyorum eline kalem alan yazar olmuş AYT tarih ve coğrafya kolayda.
Jkskjaghsjkhgkjsahgs katılıyorum. Abi tamam bitane kitap yazmışsın beğenmişiz neden suyunu çıkarıyorsun. Sırf para kazanacaz diye eser yazılmış. Halit Ziya Uşaklıgil değilsen ikinci eserden sonra bi ek iş falan araman lazım artık ne bu özgüven.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı