650.000 TL araba önerisi

1.3 TCe hakkında bilginiz var mı?

Daha güncel bir motor yanılmıyorsam Mercedes mühendisleriyle ortak geliştirilmiş bir motor çok kuvvetli çok performanslı bir motor ama biraz fazla yakıyor açıkçası tek eksiği o ama o motor gerçekten çok şey premium katili gibi bir motor onlarla yarışıyor geri kalmazsınız bazı Mercedes ve BMW Audi araçlarının performanslarına göre kısaca premium bir araç motoru çok fazla kronik sorunlu mu çok bilmiyorum dediğim gibi çok eski bir motor değil 1.5 dCi eski ama sorunsuz fakat işte o motor ve Clio aracı kullanırsanız sağ çıkmayabilirsiniz bir kazadan premium araç motoru var ama geri kalan her şey çok problem. Bahsettiğim mühendislik ve malzeme kalitesi problemi çok çok fazla renolarda bu yüzden motor çok iyi olunca ucuz parçaya gidiyorlar ki rekabet edebileyim. Kaza geçiren bir arkadaşım var Clio'da beklediğinden çok daha fazla hasar alıyor araç ne yazık ki biraz teneke ama şehir içi kullanım ve ilk araç için iyidirler benim biraz daha Japon tercih etme nedenim malzeme kalitesi ve mühendislik olarak çok daha önde olması hatta keşke alman arabası alsak dediğim gibi bu bütçeye en iyi araç benim için golf 7 olur muhtemelen ama biraz aşar hem ilk araç fazla bence ben de biraz daha alt bir bütçeye sahibim muhtemelen Japon alacağım auris ve jazz daha çok kafamda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı