- Makaleler
- 4
Hocam s90 garanti alıyoruz ama passat alacağıma 2.el volvo alırım daha iyi.Bu bütçede 2. el tercih etmezdim ben.
@Shimada Sensei konuyu kapatabilir miyiz? @dogant
Son düzenleme:
Hocam s90 garanti alıyoruz ama passat alacağıma 2.el volvo alırım daha iyi.Bu bütçede 2. el tercih etmezdim ben.
Hocam araba güzel ama amcam performans seven biri değilS90 güzel tercih.
Amcanız performanslı araç seviyorsa bunu kaçırmayın, bir daha zor bulursunuz
Volvo S90 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volvo S90 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
S90 güzel tercih.
Amcanız performanslı araç seviyorsa bunu kaçırmayın, bir daha zor bulursunuz
Volvo S90 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volvo S90 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hocam çok teşekkür ederim herkese bugün arabayı aldık herkese tekrardan teşekkürler.Hem Sportif, Fiyatı sizinkinden ucuz, Aile arabası, Full Donanım, GOLF
----
Volkswagen Golf Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volkswagen Golf fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
BMW 7 serisi de bakabilirsiniz ama S90 harbiden mermi gibi ben olsam bende S90 alırdım.![]()
Hocam arabayı aldık teşekkürler önceki mesajlarda amcamın bmw düşmanı olduğunu ve hatta babamın f10 bmw m5 satmasına sebep olabilecek tek kişi amcamın olduğundan bahsetmiştimBMW 7 serisi de bakabilirsiniz ama S90 harbiden mermi gibi ben olsam bende S90 alırdım.![]()
Hocam teşekkürler ama önceki mesajlarda amcamın 4 kişilik aile olduğunu bahsetmiştim ama ben olsam direk bunu alırdımgibi modeller alınabilir2018 Dodge R/T Challenger / 0 KM / Kırmızı | İstanbul | Tasit.com
Dodge Challenger R/T aracımı Tasit.com’da satıyorum, iletişime geçmek için hemen tıklayın; İstanbul - 675.000 TLwww.tasit.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.