650.000 TL araba önerisi

rasitoztopcu

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

600.000 – 700.000 TL bütçe aralığında bir hatchback araç arıyorum. Önceliklerim şu şekilde:

• Az yakan, ekonomik bir model olmalı.
  • Aracı günlük olarak işe gidip gelmek için kullanacağım (gidiş-dönüş toplam 50 km).
  • Hafta sonları ise yazlık bölgelere yolculuklarda sorun çıkarmayacak, beni yolda üzmeyecek bir model olmasını istiyorum.
  • Genel olarak konfor, dayanıklılık ve yakıt ekonomisi benim için önemli.

Tecrübelerinize ve önerilerinize açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!

Herkese selamlar,

600.000 – 700.000 TL bütçe aralığında bir hatchback araç arıyorum. Önceliklerim şu şekilde:

• Aracı günlük olarak işe gidip gelmek için kullanacağım (gidiş-dönüş toplam 50 km).
  • Hafta sonları ise yazlık bölgelere yolculuklarda sorun çıkarmayacak, beni yolda üzmeyecek bir model olmasını istiyorum.

Tecrübelerinize ve önerilerinize açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!

Opel Astra 1.4T
Opel Astra 1.6
Günlük kullanım mesafeniz dizel araç için kısa. Benzinli araç almanız daha mantıklı. Alacağınız araca daha önce LPG takılmamış bakarsanız daha iyi olur.
Ek olarak yedek parça maliyetinden de tasarruf etmiş olursunuz. Az yakan aracın parça deformasyonu daha fazla olur. En dayanıklı motor az yakmayan gerektiği gibi yakan araçtır.

Hayatınızda hiç 1.3CDTI sürdünüz mü?😀

Hayatınızda hiç 1.3CDTI sürdünüz mü?😀
Konu sahibi ekonomik demiş, perforamans istememiş ki. Sizin önerdiğiniz 1.6 lar ve 1.4T ler yakıtı su gibi içiyor malesef. Bu bütçeye 1.6 cdti de zor malesef astrada ekonomik seçenek 1.3 cdti kalıyor sadece. Ayrıca dediğinize katılıyorum, benzinli kısa mesafe için daha iyi, sağlıklı bir tercih olur 1.6 atmosferik motorlu astra j kullandım performansı bana yeterli gelmişti ama tek dezavantajı yakıt. 1.3 cdti motoru da 1.3 multijet olarak lineada kullandım, hafif araç olduğu için onda iyidi perforamns.

Herkese selamlar,

2018 model i20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı