650-700W PSU önerisi

malzeme kalitesini inceleyen review sitelerine bakabilir

Bu yapılabiliyorsa en güzeli tabii. Önerdiğiniz modeli sormamdaki sebep de buydu aslında. Herhangi bir incelemesi var mı?

Neyse arkadaş isterse NZXT de alabilir o da güzel model ben HP 3.1 destekli ürünü alırım gold sertifikalı burada kullanıcı tercihi.

Arkadaşın neyi tercih ettiği çok da onemli değil. Bilgi hususunda ne kadar fazla sey paylasabiliriz o nokta biraz daha önemli gibi geliyor. Yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmayın.

Bu yapılabiliyorsa en güzeli tabii. Önerdiğiniz modeli sormamdaki sebep de buydu aslında. Herhangi bir incelemesi var mı?

Arkadaşın neyi tercih ettiği çok da onemli değil. Bilgi hususunda ne kadar fazla sey paylasabiliriz o nokta biraz daha önemli gibi geliyor. Yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmayın.
Yok hayır tam tersi yanlış anlaşılan benim herhalde. Yani o bütçedeki en iyi model ne ise ben onu öneriyorum FSP ürünleri kasım indirimlerine girdiği için bu aralar onları öneriyorum (Vita gibi son modelleri) ama ondan önce Aerocool ya da Rajintek öneriyordum.

Burada amaç o bütçede en iyisini almak. 2-3 bin TL bütçe varken ve arkadaş 1 kere psu alıp rahatça kullanmak istiyorken tanınmış marka olan HP nin hem de ATX 3.1 destekli ürünü Nzxt den daha fazla alınır durumda bu NZXT nin kötü üretmesi ile alakalı değil. f/p oranı. Bir ara XPG Pylon öneriyordum 2 bin TL ye 750W sunuyordu mesela.

İncelemesini şuan bulamadım bulunca atarım ben burada büromdayım da UYAP dan yapmam gereken işler var elim boşalınca bakarım.

Kusura bakılacak bir durum da yok merak etmeyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı