650₺ brown switch klavye önerisi

Bütçe
650 ₺
Makaleler
3
Yer
Jerusalem
Bütçe: 650₺ (Amazondan olacaksa Depozitosu dahil max 700₺)

Klavyede aradığım özellikler:
Yön tuşları, minimum 75% büyüklük, red veya brown switch (yani sessiz switchler), beyaz veya açık renkler, güçlü aydınlatma.

Çoğunlukla tasarım amaçlı kullanacağım için yön tuşlarını kullanırken FN tuşuna basmak işi yavaşlatacağından DIERYA DK61SE sakın önermeyin :D

Başka bir şey bulamadım açıkçası. Red Switch'i Hot swap özelliğiyle değiştirebilirsiniz zaten sonrasında.

Sessiz switch bulamazsam bile son çare Blue Switch tercih edebilirim ama klavye aydınlatması çok önemli çünkü karanlık ortamda çalışıyorum.

Blue Switch sesli olan switch aslında ama Blue Switch de kullanırım derseniz bu da var.
Evet daha önce Blue Switch kullandım uzun süre, sadece biraz daha sessizlik istediğimden red veya brown switch istedim ama bu bütçeye yoksa Blue Switch de düşünürüm dedim.

Ayrıca aynı klavyenin farklı marka basılmış hali 800 ₺ Trendyol'da, en azından bir sorunla karşılaşsam burada muhattap bulabileceğim birileri olur bu şekilde.

Yine farklı önerileri de bekleyeceğim.

Bu fiyata aradığın kriterlerde bir klavye yok benim bildiğim kadarı ile. Redragor Castor vardı Amazon'da onun da stoku bitti.

Bu tekrar stoka girerse bakabilirsin 750TL fiyatı vardı.

%65 klavye yön tuşları var.

Ön yargıları kırmak için VOOKA Trol Red Switch RGB sipariş verdim, NAYS ile 472 ₺'ye gelecek. Gelince bi' inceleme patlatırım :D
Dierya DK61se alabilirsin. Brown switch vardı. Siyah ve beyaz renk seçeneği vardı. Amazon üzerinde.

Başka bir şey bulamadım açıkçası. Red Switch'i Hot swap özelliğiyle değiştirebilirsiniz zaten sonrasında.
Amazonda ki MAGIC REFINER bu. Amazonda 500TL olması lazım.

Dierya DK61se alabilirsin. Brown switch vardı. Siyah ve beyaz renk seçeneği vardı. Amazon üzerinde.
Keşke konuyu bi' okusaydın be :)

Çoğunlukla tasarım amaçlı kullanacağım için yön tuşlarını kullanırken FN tuşuna basmak işi yavaşlatacağından DIERYA DK61SE sakın önermeyin :D

Zaten bir diğer yorumda Trendyol'dan sipariş verdiğimi belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı