650 Ti sisteme 350W PSU yeterli mi?

• Konuyu başlatan HeyG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 993

HeyG

Femtopat
Sistemim şunlar olacak bu ekran kartını alırsam:

İşlemci: Athlon II X2 260.
Anakart: GA-M68MT-S2P.
RAM: 4 GB DDR3.
Ekran kartı: Gigabyte GTX 650 Ti 1GB DDR5 128 Bit.
PSU: 350W FOEM PSU.

Sizce PSU yeterli mi? Yenisini alacak param yok maalesef, sadece ekran kartına yetecek kadar param var. O yüzden eğer yeterli değilse; performansı çok düşmeyen ancak düşük güç tüketimli bir ekran kartı önerir misiniz?
Not: İşlemci en kısa sürede değişecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yük altında tutmazsan yetecektir.
Yük altına sokacağımı sanmam çünkü en fazla AC II, CS GO, Minecraft, LOL vb. oynarım. GTA 5 gibi oyunlar oynamayacağım. Dediğim oyunlarda yük altına girer mi?
Bir de The Forest oynayacağım. Yük altına sokar mı?
400W al diğer parçaları değiştireceksen.
Maalesef bütçem yok. Olsaydı alacaktım ancak en kısa sürede 500-600w bir PSU almaya çalışacağım zaten.

GTA 5 yüke sokacak o PSU tam 350W vermicektir kapanma ya da tam verim alamama sorunu olacakdır ben RX580'i 500W ile kullanırken drop ve kapanma yaşıyordum 600W aldım gitti o sorunlar.

GTA 5 yüke sokacak o PSU tam 350W vermicektir kapanma ya da tam verim alamama sorunu olacakdır ben RX580'i 500W ile kullanırken drop ve kapanma yaşıyordum 600W aldım gitti o sorunlar.

Ekran kartı 110TDP işlemci 65 ki bu sayıyı aşarlar çok rahat.
Ek güç gereksinimi olmayan kartlara bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı