650 TL 700-750W PSU önerisi

Kardeşim son mesajlarda GP alınmaması gerektiğini ben de savunuyorum. Ve yeni öğrendim GP muhabbetini, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Yorumunu buna göre yap eski yoruma göre yargılama. Kimsenin sitemini kıskanmama gerek yok Allah'a şükür halim vaktim yerinde, insanlara yardım etmeye çalışma amacı ile yazdım birkaç kişiyle konu hakkında konuştum doğruyu buldum zaten amacın ne yani?

Onu şakasına dedim, son mesajları görmedim. Ben de bu PSU olayını önceden bilmiyordum. Hatta, Rampage PSU kullanıyorum. Erken konuştuğum için özür dilerim, iyi forumlar.

Onu şakasına dedim, son mesajları görmedim. Ben de bu PSU olayını önceden bilmiyordum. Hatta, Rampage PSU kullanıyorum. Erken konuştuğum için özür dilerim, iyi forumlar.

Sende kusura bakma bende çok şey öğrendim açıkcası bu konu hakkında :) hatam olduysa sana karşı affola, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı