650 TL Klavye Önerisi

Bütçe
650 TL
Kırmızı switch mi aldınız, hangi switch daha mantıklı olur. Thankss
Brown switch aldim, aralarinda kirmizi en sessizi ve en yumusagi. Bazilari bastigini hissetmeyecek kadar yumusak diyor. Brown kirmizinin bir tik daha sert hali o yuzden brown tercih ettim. Ancak gene de cok sesli belirteyim. Bu butcede bir klavye icin normal sanirim. Blue ise en sesli ve serti. Sert sesli istiyorsaniz blue, yumusak sessiz istiyorsaniz brown, cok yumusak ve sessiz istiyorsaniz red tercih edin. Tabi sessiz dedim ama gene sesli.

anladın tişikür ederim.

bu ikisi arasında switch farkı mı var, sonuncuda daha fazla tuş olmasına rağmen aynı fiyatlar. Brown switch elde ağrı yapar mı, bende onu tercih etmeli miyim.
Switch farki yok bildigim kadariyla. Neden agri yapar anlayamadim ama yapmaz, bende yapmadi ve agridan sikayet eden hic gormedim. Yurt disindan gelecegi icin garantisi yok bu arada bilginiz olsun. Brown isteklerinize uyuyorsa tercih edebilirsiniz.

Switch farki yok bildigim kadariyla. Neden agri yapar anlayamadim ama yapmaz, bende yapmadi ve agridan sikayet eden hiç gormedim. Yurt disindan gelecegi icin garantisi yok bu arada bilginiz olsun. Brown isteklerinize uyuyorsa tercih edebilirsiniz.

Siz hangi modelini tercih ettiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı